کد خبر:۲۶۹۳۴۲
محمدی در همایش فریاد:

تلاش امریکا سرکوب مقاومت است/ امریکا نمی‌تواند ملت‌های بیدار شده را با فتنه از میان بردارد

مدیرکل سابق خاورمیانه در وزارت امورخارجه گفت: تلاش آمریکایی ها برای سرکوبی و نابودی فلسطینیان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» علی اصغر محمدی مدیرکل سابق خاورمیانه در وزارت امور خارجه در همایش فریاد با موضوعیت حمایت از نوجوانان و جوانان فلسطینی درباره رویکرد فلسطین که عصر امروز دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد درباره رویکرد فلسطین در مقابل اسرائیل گفت:  آنچه مسلم است ملت فلسطین برای آزادی خود مصمم هستند در این مسیر شهدای بسیاری را تقدیم کردند و ایستادگی بسیاری نموده‌اند. گاه جریان‌های که از سوی بیگانگان آمدند و گفتند که مقاومت فایده‌ای ندارد اما مردم فلسطین بدون کوتاه آمدن از حقانیت خود برای اثبات حقانیتشان تلاش کردند باید بدانیم ملت فلسطین راهی جزو مقاومت ندارد البته منظور این نیست که هر روز عملیات نظامی انجام دهند مهم استراتژی مقاومت است که این مقاومت‌ در راه‌های مختلف به‌ویژه مسلحانه معنا پیدا می‌کند.


وی در ادامه در باره عملکرد امریکایی‌ها درباره حل موضوع فلسطین خاطرنشان کرد: آنچه مهم است امریکایی‌ها در مرحله کنونی درباره مسئله فلسطین تلاش می‌کنند نه برای انحراف بلکه برای سرکوب و نابودی تلاش می‌کنند و اکنون امیدشان برای سرکوبی انقلاب بیشتر شده البته امکان چنین چیزی برایشان فراهم نخواهد شد.


مدیرکل سابق خاورمیانه در وزارت امور خارجه ادامه داد: فلسطینی‌ها تلاش می‌کنند تا با مقاومت در این سرزمین به نتیجه برسند فلسطین باید بالاتر از اختلاف درونی کشورهای اسلامی برود زیرا فلسطین مسئله‌اش مقدس است و همه وظیفه داریم کمک کنیم. فلسطینیان باید تلاش کنند بالاتر از مصر، سوریه و لبنان باشند حداقل انتظار فلسطینیان این است که تلاش کنند محور مقاومت زنده بماند.


محمدی در پایان گفت: استراتژی امریکا در مصر این بود که رژیم مبارک را بازگرداند اما ملت‌ها بیدار شدند و اکنون نه با کودتا و نه از طریق فتنه و تلاش‌های انحرافی نمی‌توانند ملت‌های بیدار شده را از بین ببرند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار