دو کلمه هم از وزیر کشور اصلاحات!
کد خبر:۲۶۹۴۱۱

دو کلمه هم از وزیر کشور اصلاحات!

پس از تعیین تکلیف خاتمی برای دولت و تاکید هاشمی به رئیس جمهور برای تغییر استانداران، اکنون نوبت به وزیر کشور دولت اصلاحات رسید تا برای کابینه تصمیم‌گیری کند!

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالواحد موسوی‌لاری توصیه هاشمی برای انتخاب سریع‌تر استانداران را بجا دانست و در عین حال درباره علت کندی روند انتخاب استانداران گفت: حق این است که معرفی‌ها با سرعت بیشتری انجام گیرد.

 

وی مدعی شد: باید مدیریت منطقه‌ای کشور، سریع‌تر خط خود را پیدا کند، اکنون حالت انتظاری‌ای در استان‌ها وجود دارد و بسیاری از استانداری‌ها با مشکل کم‌کاری و بیکاری مواجهند، به ویژه استاندارانی که فکر می‌کنند در دولت جدید جایی ندارند هیچ کاری از پیش نمی‌برند. برخی استانداران فعلی، مشکل دارند و مردم انتظار دارند با سرعت بیشتری در مورد آن‌ها تصمیم‌گیری شود.

 

 

منبع: ایران خبر

پربازدیدترین آخرین اخبار