کد خبر:۲۶۹۷۸۳

ویتامین‌دار شدن پفک!

بررسی‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهند، «پفک» و «چیپس‌هایی» امروزه تولید می‌شوند که حاوی «مواد مغذی» و مفیدی هستند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، تولید کننده‌های محصولات غذایی در تلاشند تا با اضافه کردن «افزودنی‌هایی مفید» فواید این نوع مواد غذایی را چندین برابر کند.

 

هرچه از مضرات چیپس و پفک ارائه شد، باز هم این نوع محصولات طرفداران پر و پا قرص خود را داشتند، از این رو کارخانه‌ها و سازنده‌های مواد غذایی چیپس و پفک این نوع محصولات را «ویتامین دار» کردند تا فواید بیشماری داشته باشد.

 

گفتنی است؛ این نوع محصولات در عین خوشمزه بودن حاوی ویتامین‌های گروه B، C و آهن هستند که برای کودکان می‌توانند بسیار مفید باشند.

 

دانشمندان همچنین در تلاشند تا با اضافه کردن این ویتامین‌ها و «مواد مغذی» به «بیسکویت‌ها» و «بستنی‌ها» این نوع محصولات را نیز بسیار مفید کنند.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار