کد خبر:۲۷۰۶۹۷

آمریکایی‌ها چطور سر محمدرضا پهلوی کلاه گذاشتند؟ + عکس

در کتاب خاطرات ارتشبد سابق حسین فردوست ، یکی از نزدیکترین افراد به محمدرضا پهلوی آمده است ...

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در کتاب خاطرات ارتشبد سابق حسین فردوست ، یکی از نزدیکترین افراد به محمدرضا پهلوی آمده است : « و اما از این همه بالاتر استراغ سمع مکالمات خصوصی محمدرضا و مقامات عالی رتبه توسط سیا جریان از این قرار بود که سفارت امریکا (سفیر و رئیس سیا سفارت) یادم نیست به اطلاع محمدرضا رساند که تلفن های که استفاده می کنید مطمئن نیستند و امکان استراق سمع خیلی زیاد است و پیشنهاد کردند که یک کابل ده شماره ای بکشند که از مراکز تلفن خودکار عبور نکند بلکه مستقیما به محل های موردنظر وصل شود. محمدرضا موافقت کرد و امریکایی ها تلفن ها را کشیدند که به تلفن قرمز معروف شد در کنار هر دستگاه لیست مقاماتی که از این تلفن استفاده می کردند و شماره آنها قرار داشت.

 

دستگاه‌های استراق سمع آمریکایی در نشست خبری کمیته دانشجویی ستاد برگزاری مراسم 13 آبان

 

 
مقاماتی که از تلفن قرمز استفاده می کردند عبارت بودند از محمدرضا وزیر دربار، نخست وزیر، فرمانده گارد، رئیس ستاد ارتش، رئیس اداره دوم ارتش، رئیس ساواک، فرمانده ژاندارمری، رئیس شهربانی و رئیس دفتر ویژه اطلاعات (من).
 
 
من مطلع بودم که یک تلفن قرمز هم در سفارت امریکا است و هر ده شماره را استراغ سمع می کند امریکایی ها بی خود به موضوعی تا این حد علاقه مند نمی شوند مگر اینکه از آن نفع کامل ببرند پس کلیه مکالمات تلفن های قرمز در سفارت امریکا روی نوار ضبط می شد و امریکا بر کلیه مسائل درجه اول مملکتی نظارت می کرد.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مسعود
-
۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱
سلام
اين موضوع بايد قابل توجه افرادي باشه که علاقه مند به برقراري ارتباط با آمريکا هستند، با اين موضوعاتي که براي شنود مکالمات تلفنهاي همپيمانان خودشون توي اروپا هست ديگه نمي شه گفت اين موضوعات جعليه و براي خودشيريني براي جمهوري اسلامي نوشته شده.
درود بر دانشجوهاي ديروز که 13 آبان با بصيرت خودشون لانه جاسوسي را اشغال کردند و ما دانشجويان امروز نيز با رهنمودهاي امام خامنه اي(مدطله) و ان شاالله با بصيرت روحيه استکبار ستيزي خود را حفظ کرده و روز 13 آبان همراه با همه مردم ايران زمين در راهپيمايي روز جهاني مبارزه با استکبار شرکت مي کنيم و شعار مرگ بر آمريکا و مرگ بر اسرائيل سر ميدهيم.
مرگ بر آمريکا
مرگ بر اسرائيل
جانم فداي امام خامنه اي(حفظ الله)
0
0
ميثم
-
۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۶
قابل توجه افراد نورسيده وشيفته ارتباط باامريکا!!!!
9
1
رونق چرخ اقتصاد
۰۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۷
هدف از برقراري ارتباط حل کردن آسانتر مسئله هسته اي و رونق چرخ اقتصادي و بهتر کردن وضعيت معيشتي مردم با کمتر شدن تحريمها هست نه واگذاري مخابرات ايران به آمريکا
مسعود
-
۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۱
با توجه به اعترافات اين مقام مسئول در رژيم پهلوي و رسواييهاي اخير آمريکا مبني بر شنود مکالمات و ارتباطات اينترنتي کشورهاي اروپايي آقايون اصلاح طلب و اونهايي که کشده مرده ارتباط با آمريکا هستند و دنبال مذاکره و به اصطلاح کم کردن تحريمها بايد به نکته توجه کنند که امام خامنه اي(مدظله) بارها اعلام کردند که آمريکاييها اصلا" قابل اعتماد نستند.
آقايون سياست مدار و مذاکره کننده مبادا به آمريکا و استعمار پير انگلستان توي اين مذاکرات هسته اي امتياز بدين و حقوق هسته اي ملت را ناديده بگيرين.
اللهم اياک نعبد و اياک نستعين
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار