کد خبر:۲۷۰۷۵۱
با حکم ستاری؛

«سید سپهر قاضی نوری» معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی شد

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور سید سپهر قاضی نوری را به عنوان معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منصوب کرد.
«سید سپهر قاضی نوری» معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی معاونت علمی شد
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، در حکم سورنا ستاری، خطاب به قاضی نوری آمده است:
 
 جناب آقای دکتر سپهر قاضی نوری
 
 نظر به ضرورت سیاستگذاری کلان در حوزه علم، فناوری و نوآوری کشور و همچنین برنامه‌ریزی، هماهنگی بین‌بخشی و هم‌افزایی در نظام ملی نوآوری در جهت تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و اهمیت هماهنگی و هم‌افزایی بین برنامه های توسعه کشور و سیاست‌های کلان توسعه علم و فناوری و با توجه به دانش، تعهد و تخصصی که از آن برخوردارید؛ جنابعالی را به سمت معاون سیاستگذاری و نظارت راهبردی منصوب می‌نمایم.
 
شایسته است با  بهره‌مندی از همکاری و مشاورت گسترده برجسته‌ترین متخصصان، صاحبنظران و اصحاب تجربه و تدبیر به انجام امور محوله همت گمارید.
 
توفیق جنابعالی را از خداوند منان خواستارم.
 
 
سید سپهر قاضی نوری دارای دکترای مهندسی صنایع و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس است که در دوره دکترای «سیاستگذاری علم و فناوری» تدریس می‌کند.
 
وی موسس و سردبیر فصلنامه علمی-پژوهشی «سیاست علم و فناوری»  است و بیش از 12 کتاب، 30 مقاله ISI و ده‌ها مقاله فارسی در مجلات و کنفرانس‌های علمی حاصل بخشی از فعالیت‌های او در این حوزه است.
 
معتبرترین آثار وی کتاب «علم و نوآوری در ایران:چالش ها و پیشرفت‌ها» است که توسط انتشارات معروف پالگراو مک میلان در آمریکا منتشر شده است.
 
علاوه بر این، کتاب «مقدمه‌ای بر سیاسگذاری علم، فناوری و نوآوری» به عنوان مرجع دوره دکترای این رشته در دانشگاه های کشور تدریس می شود.
 
همچنین وی تاکنون در تدوین بسیاری از قوانین و اسناد سیاستی حوزه فناوری و نوآوری مشارکت داشته است و در تدوین مقالات اجتماعی در وب‌سایت‌ها و خبرگزاری ها نیز فعالیت دارد.
 
 
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار