کد خبر:۲۷۰۵۱۱
با حکم ستاری؛‌

علی وطنی معاون علمی و پژوهشی معاونت علمی و فناوری شد

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در حکمی علی وطنی را به عنوان معاون علمی و پژوهشی این معاونت منصوب کرد.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری در حکمی علی وطنی را به سمت معاون علمی و پژوهشی این معاونت منصوب کرد.
 
در حکم وطنی آمده است:
 
با عنایت به ضرورت کمک به نهضت تولید علم و تقویت هماهنگی و ساماندهی پژوهش‌های علمی و کاربردی کشور و با توجه به مراتب علمی، تعهد و کارآمدی که از آن برخوردارید، جنابعالی را به سمت معاون علمی و پژوهشی منصوب می‌کنم.
 
امیدوارم با توکل بر خداوند متعال و با استفاده از تجارب ارزشمند و بهره‌مندی از مشاورت گسترده متخصصان برجسته و همکاری دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پژوهشی و دستگاه‌های ذیربط در انجام این مسئولیت خطیر موفق باشید.
 
ستاری از زحمات سیدمهدی سیدی در دوران تصدی مسئولیتش نیز قدردانی کرد.
 
علی وطنی، دارای دکتری مهندسی شیمی از دانشگاه لیدز انگلستان و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران است که در کارنامه اجرایی و مدیریتی خود مسئولیت‌های متعددی از جمله مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مدیر کل دفتر هیئت‌های امناء و هیئت ممیزه مرکزی و شورای مرکزی دانشگاه‌ها، مدیرکل دفتر امور پژوهشی وزارت فرهنگ و آموزش‌عالی، عضو شورای گسترش آموزش‌عالی، معاون امور پژوهشی معاونت منابع انسانی و آموزش وزارت نفت، مدیرکل دفتر امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشکده نفت آبادان، رئیس اداره مهندسی و طرح‌های شرکت ملی گاز ایران، مدیر بخش طرح‌ها و تحقیقات دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی را دارد.
 
هم‌چنین از دیگر سوابق اجرایی وی می‌توان به رئیس انستیتو مهندسی نفت پردیس دانشکده‌های تهران، سرپرست و مسئول راه اندازی انستیتو مهندسی گاز طبیعی مایع(LNG) دانشگاه تهران، مدیر اجرایی طرح کلان ملی ذخیره‌سازی زیرزمینی نفت و گاز، معاون کمیته انرژی گروه فناوری‌های نوین شورای برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضو کار گروه تدوین نقشه راه فناوری صنایع بالا دستی صنعت نفت، مسئول کار گروه زمین‌شناسی و مهندسی نفت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران اشاره کرد.
 
وطنی دارای بیش از 70 مقاله علمی و پژوهشی ارایه شده در نشریات معتبر، کنفرانس‌ها و کنگره‌های ملی و بین‌المللی بوده و دارای تألیف چندین کتاب و نیز دارای چند ثبت اختراع ملی و بین‌المللی است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار