کد خبر:۲۷۱۳۹۲
پوسترهایی که از تهران رفت

جزئیات انتقال «صداقت آمریکایی» به مشهد

دبیر ستاد مردمی رمی جمرات از اکران طرح های گرافیکی با مفاهیم ضد استکباری و ضد آمریکایی در بیش از 70 نقطه از شهر مشهد خبرداد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، دبیر ستاد مردمی رمی جمرات از اکران طرح های گرافیکی با مفاهیم ضد استکباری و ضد آمریکایی از جمله طرح واره های هنری "صداقت آمریکایی" در بیش از 70 نقطه از شهر مشهد خبرداد.


مجتبی مختاری، دبیر ستاد مردمی رمی جمرات با اشاره به تشکیل ستاد مردمی رمی جمرات، اظهار کرد: این ستاد از دو هفته پیش در خراسان رضوی تشکیل شده است.

 


وی با اشاره به اهداف تشکیل این ستاد، تصریح کرد: هدف روشنگری و افشای ماهیت آمریکا و رژیم صهیونیستی و اعلام مواضع تشکل ها و فعالان فرهنگی استان خراسان رضوی تشکیل شده است.

 


مختاری خاطرنشان کرد: ستاد مردمی رمی جمرات با عنایت به تحولات منطقه و بیداری اسلامی ملت های مسلمان و نقش تاریخی انقلاب اسلامی ایران به عنوان الگو و نماد ظلم ستیزی و مبارزه با کفر و استبداد در منطقه، اقدام به برگزاری برنامه های مختلف به مناسبت فرارسیدن روز ملی استکبارستیزی نموده است.

 


وی با اشاره به اکران طرح های گرافیکی ضد استکباری در مشهد، افزود: بمناسبت 13 آبان، این ستاد به صورت مردمی اقدام به اکران طرح های گرافیکی با مفاهیم ضد استکباری و ضد آمریکایی از جمله طرح واره های هنری "صداقت آمریکایی" که چندی قبل در تهران به نمایش گذاشته بود، در پیش از 70 نقطه از شهر مشهد در قالب بیلبوردها و سازه های شهری نموده است.

 


دبیر ستاد مردمی رمی جمرات یادآور شد: این کار مردمی بوده و با هدف روشنگری و افشای ماهیت آمریکا و رژیم صهیونیستی و اعلام مواضع تشکل ها و فعالان فرهنگی استان خراسان، طراحی و اقدام شده است و سایر کارها هم متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

منبع: صبح توس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار