به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» محمد مهدی قاسمی، نماینده شرکت تحلیلگران آفتاب دی از استان کرمانشاه در حاشیه چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی «علم تا عمل» در گفت و گو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» با بیان اینکه این شرکت از سال 87 شروع به طراحی نرم افزار و سخت افزار در حوزه ICT کرده است، افزود: این شرکت سه محصول GSM مودم، تی سی کامن و نرم افزار NMS، سیستم مانتورینگ شبکه از راه دور را تولید کرده است.
وی در مورد GSM مودم گفت: دستگاهی است که برای ارتباط بین دو جایگاه استفاده می شود به طوری که مدیر سامانه برای اطلاع یافتن از اتاق سرور از طریق سیم کارتی که در این دستگاه تعبیه شده است اطلاعات را از طریق موبایل و اینترنات دریافت و ارسال می کند.
قاسمی با بیان اینکه این دستگاه از سال 87 به تولید انبوه رسیده است، یادآور شد: مدل جدید GSM مودم از مدل قدیمی آن که در ابتدا طراحی شده بود کوچک تر و با قابلیت تر است و در حال حاضر با قیمت 200تا 250 هزار تومان در بازار عرضه می شود.
نماینده شرکت تحلیلگران آفتاب دی از استان کرمانشاه درباره دستگاه تی سی کامن گفت: این دستگاه کامپیوتر و لب تاپ را از راه دور مدیریت،خاموش و درایو سیدی را خارج می کند همچنین در ارائه کنفرانس ها در مدل کامل تر از مدل های مشابه آن کاربرد دارد.
قاسمی درباره کاربرد دستگاه NMS اظهار داشت: این دستگاه یک نرم افزار است که مدیریت شبکه از راه دور از وضعیت شبکه مطلع می شود که یک بخش آن وظیفه کنترل سخت افزاری شبکه را به عهده دارد و بخش دیگر آن اطلاعات محیطی را دریافت وکنترل می کند.
وی گفت: این دستگاه بعد از دریافت کد آن به تولید انبوه خواهد رسید.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل از امروز 11 آبان در مصلی امام خمینی(ره) افتتاح شد وتا سه شنبه جاری از ساعت 9 تا 11 برپا است.