نماینده شرکت سینا کاووش الکترونیک گفت: دهیایداتور هم اکنون در مخابرات و صدا و سیما و با قیمت یک چهارم نمونه خارجی آن استفاده میشود.
سینا صابونیان در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه شرکت سینا کاووش الکترونیک از سال 78 راه اندازی شده است، گفت: دهیایداتور،DEHYDRATO یکی از تولیدات این شرکت است که در فرستنده های مایکروویو به دلیل وجود سیستم هایی که تولید هوای خشک و تمیز می کند و سابقاً از خارج وارد می شد، کاربرد دارد.
وی افزود: در حال حاضر حدود 700 تا 800 تعداد از این دستگاه در کشور در حال استفاده است که نیاز ما را از این نوع تولیدات خارجی رفع کرده و تنها شرکت تولیدکننده این دستگاه در کشور ما هستیم.
نماینده شرکت سینا کاووش الکترونیک یادآور شد: طبق اذعان کارشناسان فنی، کیفیت این دستگاه در مقایسه با همتای خارجی خود اگر بیشتر نباشد، کمتر نیست.
صابونیان در ادامه گفت: این شرکت با توجه به نیازهای مخابرات، هواخشک کن هایی با ظرفیت بیشتر تولید کرد که برای فرستنده های FM و تلویزیونی استفاده می شود؛ با کمک این دستگاه قادر خواهیم بود وضعیت ایستگاه ها، خرابی و رطوبت احتمال را به حداقل برسانیم.
وی با بیان اینکه شرکت مخابرات، نفت، گاز، صدا و سیما و ... از دیگر مصرف کنندگان دهیایداتور، DEHYDRATORهستند، افزود: انجام کار تولید داخلی سخت است، بنابراین در صدد صادرات هستیم؛ این در حالی است که این دستگاه در حال حاضر فقط در کشورهای فرانسه، ژاپن، آمریکا و کاندیدا ساخته می شود.
نماینده شرکت سینا کاووش الکترونیک گفت: هدف ما صادر کردن این محصول است؛ چون از نظر کیفیت و قیمت بسیار قابلیت رقابت با کشورهای سازنده آن دارند، حتی اگر برای صادرات از تولیدات ما حمایت شود، حاضر هستیم محصول خود را با تضمین بالا ارائه کنیم.
صابونیان افزود: این دستگاه حدود یک سال ساخته شده و به تولید انبوه هم رسیده و تا کنون حدود 100 عدد از این دستگاه به فروش رسیده است.
وی با بیان اینکه کیفیت آن از نمونه خارجی بالاتر رفته است، گفت: در حال حاضر از این دستگاه در مخابرات و صدا و سیما و با قیمت یک چهارم نمونه خارجی آن استفاده می شود.
ایر دایر، AIRDRYER دستگاهی که منتظر صنعتی شدن مرغداریهاست
نماینده شرکت سینا کاووش الکترونیک درباره دیگر دستگاه ساخته شده این شرکت اظهار داشت: ایر دایر، AIRDRYER دستگاه هواخشک کن است که رطوبت هوا را به صفر می رساند و آلاینده های ریز معلق در هوا را جذب می کند؛ این دستگاه در فرودگاه ها نیز کاربرد دارد.
صابونیان گفت: این سیستم توانایی کنترل رطوبت و دما دارد که در مرغداری ها با چند سنسور، میانگین رطوبت و دمای محیط را کنترل می کند، دارای حسگرهای دقیقی است و می تواند سیستم های گرمایشی، تولید رطوبت و سیستم های رطوبت گیر را فعال و هدایت کند.
وی افزود: حتی اگر مشکلی درباره دمای محیط به وجود بیاید این دستگاه با قطع شدن، آژیر دادن یا آگاهی به کارفرما کار خود را انجام می دهد و حتی کارفرما می تواند از راه دور دمای مرغداری را تغییر دهد.
نماینده شرکت سینا کاووش الکترونیک گفت: این دستگاه هنوز به تولید انبوه نرسیده و با جود اینکه دو سال است راه اندازی شده، اما چون مرغداری ها به سیستم سنتی مجهز هستند نمی توان از این سیستم استفاده کرد تا زمانی که به روش صنعتی تغییر یابد.
صابونیان در ادامه گفت: علاوه بر مرغداری ها در هر مکانی که حساسیت برای تعیین دما داشته باشد، می توان از این دستگاه استفاده کرد؛ قیمت تمام شده آن نیز با توجه به سفارشی که به ما داده می شود تخمین زده می شود.
وی با اشاره به حمایت پارک فناوری پردیس و معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور یادآور شد: تا کنون توانسته ایم در نمایشگاه های لبنان، سوریه و ... حضور پیدا کنیم.
چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی «علم تا عمل» از 11 آبان تا سهشنبه هفته جاری از ساعت 9 تا 19 برای حضور علاقهمندان در مصلی امام خمینی (ره) برپاست.