کد خبر:۲۷۲۹۰۷
رئیس پژوهشکده سرطان:

شیوع سرطان پستان در ایران یک دهه کاهش یافته است/ 8 تا 10هزار نفر در سال به سرطان سینه مبتلا می‌شوند

رئیس پژوهشکده سرطان گفت: با اقدامات کارشناسانه و دقیقی که انجام دادیم، متوجه شدیم که شیوع سرطان در کشور ما یک دهه پایین‌تر از سایر کشورهاست که این جای تأسف زیادی دارد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، زهرا شیخی در ششمین کنگره سرطان جهاد دانشگاهی که در تالار امام در بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: پژوهشکده سرطان پستان امسال برای ششمین سال متمادی توانسته کنگره سرطان پستان را به همت محققان برجسته و همکارانی که در سراسر کشور کار می کنند، برگزار کند. 


وی با اشاره به مقالات ارسالی گفت: امسال می توانم با افتخار اعلام کنم که مقالات ارسالی صد درصد رشد کمی نسبت به سال گذشته داشته و تعداد مقالات امسال به 240 مقاله رسیده است؛ از نظر کیفی نیز جهش قابل توجهی در زمینه سرطان پستان داشته ایم.


رئیس پژوهشکده سرطان با اشاره به اینکه سرطان پستان شایع ترین سرطان در میان زنان است، گفت: سرطان پستان در میان زنان شایع ترین بیماری به شمار می آید که طی سال های اخیر رشد فزاینده ای داشته است؛ به طوری که سالانه حدود هشت تا 10 هزار نفر به این بیماری مبتلا می شوند.


شیخی با اشاره به سن ابتلا به سرطان پستان در کشور گفت: با وجود تلاش های علمی و دستاوردهای بزرگ فناوری و پژوهشی به نظر می رسد سن ابتلا به این بیماری در کشور ما یک دهه پایین تر از سایر کشورهاست که جای تأسف دارد.


وی گفت: سرطان پستان یکی از معدود بیماری هایی است که با غربالگری و تشخیص زودرس امکان کمک بیشتری را به بیماران فراهم می آورد.
 

رئیس پژوهشکده سرطان در ادامه افزود: برای غربالگری و کمک زودرس باید زیرساخت ها و سازوکارهای گوناگون و مورد نیاز را برای مردم در کشور فراهم کنیم.
 

شیخی در خصوص کنگره سرطان پستان گفت: این کنگره که توسط جهاد دانشگاهی برگزار می شود یکی از اقدامات زیرساختی است که می تواند برای پیشگیری و درمان بیماری سرطان پستان موثر واقع شود.
 

وی با اشاره به گردهمایی های بزرگی که در کشور انجام می شود، گفت: برگزاری مجامع علمی و گردهمایی بزرگ پژوهشی و تحقیقاتی راه روشنی است که تدوین این برنامه ها را مهیا ساخته و کمک شایانی به ارتقای سلامت کشور کرده است.
 

رئیس پژوهشکده سرطان با اشاره به اخلاق پزشکی و توجه به بیماران گفت: از مواردی که امسال در کنگره به آن پرداخته شده، مباحث مرتبط با اخلاق پزشکی و رعایت آن در بیماران سرطانی است.


شیخی گفت: پردازش اطلاعات در حوزه سرطان یک نیاز جدید است که امروزه متخصصان برخی از کشورهای دنیا به آن روی آورده اند و به آن توجه بیشتری می کنند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار