کد خبر:۲۷۳۱۰۵
دبیر علمی ششمین کنگره سرطان سینه:

به کیفیت زندگی بیمار باید اهمیت بیشتری بدهیم/ رعایت اخلاق مداری باید مهم تلقی شود

دبیر علمی ششمین کنگره سرطان سینه گفت: هرسال جهاد دانشگاهی با توجه به رسالت بزرگی که در پیشرفت علم دارد، این کنگره ملی را برگزار می کند که با حضور محققین و متخصصان سراسر کشور برگزار می شود.
به کیفیت زندگی بیمار باید اهمیت بیشتری بدهیم/ رعایت اخلاق مداری باید مهم تلقی شود

 نسرین السادات علوی، در گفت‌وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: تعداد مقالاتی که امسال به کنگره ارسال شد دو برابر سال گذشته بود که از نظر محتوا نیز بهتر از سال گذشته بود این امر نشان دهنده این است که محققان در زمینه تحقیقات انجام شده، علمی تر عمل می کنند.

 

 

وی افزود: در این کنگره تعدادی متخصص و محقق از کشورهای دیگر نیز حضور دارند که تازه ترین دستاوردهای علمی را به اشتراک می گذارند.جراح و متخصص بیماری های سینه با اشاره به مقالات ارسالی بیان کرد: بیشترین مقالات ارسال شده در خصوص غربالگری، ژنتیک و جنبه های مولوکولی است که ژنتیک و جنبه های مولوکولی در سرطان سینه بسیار اهمیت دارند، چون این تحقیقات جزو علوم پایه هستند و می توانیم برای تشخیص و درمان سرطان سینه، از آنها کمک بگیریم.

 

وی تصریح کرد: تعداد زیادی از مقالات در خصوص درمان سیستماتیک سرطان سینه و جراحی سرطان سینه و همچنین در مورد تغذیه و ارتباط آن با سرطان است.

 

عضو هیئت علمی پژوهشکده سرطان سینه جهاد دانشگاهی درمورد کیفیت زندگی افراد مبتلا به سرطان گفت: تعداد زیادی از بیماران مبتلا به سرطان سینه درمان می شوند اما برای ما کیفیت زندگی بعد از عمل جراحی نیز اهمیت دارد.امیدوارم همانطور که بیماران را به خوبی درمان می کنیم بتوانیم کیفیت زندگی بعد از درمان را نیز بهبود ببخشیم.

 

وی در ادامه افزود: کیفیت زندگی از لحاظ روحی اهمیت دارد و باید به بیماران آموزش های لازم را بدهیم، آموزش هایی در مورد اینکه چگونه با بیماری کنار بیایند و دیگری درمورد عوارض درمان بیماری است.

 

 

علوی در پایان بیان کرد: یکی از مواردی که در این کنگره به آن توجه ویژه ای شد، رعایت اخلاق در برخورد با بیماران است، پزشکان باید اسرار بیماران را حفظ کنند و به روحیه بیماران نیز توجه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار