روزبهانی در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
کد خبر:۲۷۳۳۱۱
فیلم مسألهدار در جشنواره مسألهدار
«مخلملباف» با کمک «فرقه ضاله» به «اسکار» رسید!
مستند سفارشیساز «مخملباف» برای محکومیت «تشیع» و تکریم فرقه انگلیسی ساز «بهائیت»، در اقدامی نهچندان غیرمترقبه، سر از جشنواره «اسکار» در آورد تا ایرانیان را خواهان «بمباتم» معرفی کند.
به گزارش گروه فضای مجازی امسال 150 مستند بلند سینمایی به این بخش از رقابتهای اسکار راه یافتهاند که فیلم جنجالبرانگیز و موهن «باغبان» ساخته «محسن مخملباف» نیز از آن جمله است.
این فیلم که در حمایت از فرقه ضاله بهاییت ساخته شده، روایت پدر و پسری است که به تحقیق درباره این فرقه در ایران میپردازند و پدر در نهایت به این نتیجه میرسد که این فرقه شباهت زیادی به آموزههای گاندی و بودا داشته و از دید او مذهبی صلحجویانه و آرامش بخش است تا آنجا که اگر ایران امروز به جای تشیع، بهایی بود، دیگر از گرایش به بمب اتم نیز خبری نمیشد.
این فیلم تاکنون در بیش از 20 جشنواره خارجی به نمایش درآمده و دو جایزه نیز به آن اعطاء شده است.
از این فیلم همچنین در جشنواره فیلم بیتالمقدس (بهزعم صهیونیستها اورشلیم) نیز (تز سوی دولت صهیونیستها) تقدیر ویژه شده است که جنجال زیادی در داخل و خارج از ایران آفرید.
این سومین باری است که مخملباف به رقابتهای اسکار راه مییابد، این فیلمساز پیش از این در سال 1997 با فیلم «گبه»، به عنوان نماینده سینمای ایران در هفتادمین دوره از رقابتهای اسکار و در سال 2005 با فیلم «سکس و فلسفه» به عنوان نماینده سینمای تاجیکستان در این رقابتها حضور یافت.
فیلم «باغبان» اولین بار ماه آگوست در سینماهای نیویورک و لسآنجلس به نمایش درآمد و یک ماه بعد نیز فیلمنامه این فیلم را به کلکسیون فیلمنامههای کتابخانه آکادمی علوم و هنرهای سینمایی در لسآنجلس افزوده شد.
پیش فهرست نامزدهای بخش مستند جوایز اسکار ماه دسامبر و فهرست نامزدهای نهایی ژانویه 2014 اعلام خواهد شد.
هشتاد و پنجمین مراسم اسکار 2 مارس 2014 در هالیوود لسآنجلس برگزار میشود.
منبع: فارس
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.