کد خبر:۲۶۰۴۲۲
قابل توجه آقای وزیر

رفت و آمد آزادانه بهائیان متوارى به کشور

برخى عوامل بهائیت که به‏طور غیرقانونى به خارج رفته و پناهندگى اجتماعى یا مذهبى اخذ کرده بودند، پس از گذشت چند سال از اقامت در خارج کشور مراجعت می‌کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، برخى عوامل بهائیت که بعد از گرفتن دیپلم به‏طور غیرقانونى به خارج رفته و پناهندگى اجتماعى یا مذهبى اخذ کرده بودند، پس از گذشت چند سال از اقامت در خارج کشور، به‏راحتى از طریق مرز هوایى وارد کشور شده و بعد از تجدید دیدار با خانواده و اقوام و خویشان، به خارج از کشور مراجعت می‌کنند. برابر ابلاغیه وزارت امور خارجه دولت دهم به نمایندگى‏هاى خارج کشور و رونوشت به اداره گذرنامه نیروی انتظامی «هر ایرانى که یکى از مدارک هویتى، شامل گذرنامه، شناسنامه، کارت ملى و... را در اختیار داشته باشد و به نمایندگى‏هاى ایران ارائه نماید، مى‏تواند با اخذ ویزا و اقامت در ایران به مدت یک سال به کشور مراجعت کند.»

 

با استفاده از فضاى به‏وجود آمده، ورود عناصر بهائیت که پیش از این غیرقانونى به خارج رفته و حتى با عنوان بهائیت در سازمان ملل همکارى داشته‏اند، به‏راحتى و بدون هیچ واهمه‏اى به ایران صورت مى‏گیرد.

 

در خصوص مشکل نظام وظیفه این افراد که غایب محسوب مى‏شوند نیز هیچ برخوردى از سوى ناجا صورت نگرفته و تفسیر به استناد بخشنامه وزارت خارجه صورت مى‏گیرد و بدون پرداخت هیچ غرامتى، این افراد گذرنامه خود را اخذ و به ایران مراجعت کرده و پس از دیدار با اقوام و حتى جاسوسى براى دشمنان نظام، با امکانات همین مرز و بوم به محل سکونت خویش بازمى‏گردند.

 

در توجیهات قبلى مسؤولان ناجا (نظام وظیفه) آن‏‌ها از عملیاتى‏ کردن پرونده عناصر فرارى از خدمت، حتى در داخل و بعضاً خارج‏نشین طفره مى‏روند.

 

صدور برخى دستورالعمل‏‌ها، زمینه تسهیل تردد و تقویت ارتباطات عناصر بهائى داخل و خارج را فراهم ساخته، شرایطى را براى سرویس‏هاى جاسوسى فراهم مى‏کند تا بتوانند اهداف شوم خود را تعقیب کنند، لذا با توجه به سابقه عناد این عناصر با نظام، ورود خصمانه آن‏‌ها در فتنه 88 و فضای اعتدال، ضرورى است محدودیت‏هاى بیشترى در خصوص تردد این عناصر فراهم آید.

 

 

منبع: سراج 24

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار