کد خبر:۲۷۳۵۹۹
وعدهای به آقای عارف داده نشده
هیچ وعده ای به عارف در رابطه با سرلیست بودن داده نشده است.
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ کواکبیان درباره پیشنهاد غلامحسین کرباسچی برای معرفی ناطقنوری به عنوان سرلیست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس دهم اظهار کرد: «بعید میدانم آقای ناطقنوری بخواهد سرلیست اصلاحطلبان باشد؛ ضمن اینکه ایشان خودش هم این را قبول نکرده است.
نظر آقای کرباسچی این بود که آقای ناطقنوری حلقه وصل خوبی است در صورتی که خود ایشان این را بپذیرد.» وی در پاسخ به این سوال که چرا اصلاحطلبان در قبال عارف از خود انفعال نشان میدهند، گفت: «هیچوعدهای به آقای عارف داده نشده بود.»
منبع: تهران امروز
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سري که درد نميکنه دستما نميبندند وقتي يه بانک در يزد وجود داره که موجودي اش بينهايت هست چرا آدم خودش را درگير مسايل سياسي بکنه؟!
پاسخ