کد خبر:۲۷۴۲۱۷
پیام‌های فیس‌بوکی ایرانی‌ها به وزیر خارجه فرانسه؛

طنین شعار «مرگ بر فرانسه» در فیس‌بوک

پس از مخالف و کارشکنی‌های وزیر خارجه کشور فرانسه در این دوره از مذاکرات ۱+۵ که باعث به نتیجه نرسیدن این مذاکرات شد، تعداد زیادی از کاربران اینرنت با حضور در صفحه فیس‌بوک فابیوس، انزجار خود نسبت به او را اعلام کردند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، با مخالف و کارشکنی‌های وزیر خارجه کشور فرانسه در این دوره از مذاکرات 5+1 که باعث به نتیجه نرسیدن این مذاکرات شد، بسیاری از مردم ایران با حضور در صفحه فیس بوک فابیوس، انزجار خود نسبت به او را اعلام کردند.

 

جالب این است که نه تنها شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل کمرنگ نشده است؛ بلکه شعار مرگ بر فرانسه نیز در کنار دو شعار قبلی آمده است.

 

حضور گسترده ایرانیان در فیس بوک و انتشار نظرات خود نشان دهنده آگاهی و بصیرت مردم ایران است؛ همه ایرانیان در صفحه فیس بوک فابیوس، از ارتباط او با آمریکا و اسرائیل پرده برداشتند و او را دست نشانده عربستان خواندند.

 

این کامنتها نه تنها به زبان فرانسوی بلکه به زبان‌های انگلیسی و فارسی نیز منتشر شده‌اند؛ تا جائی که صفحه فیس بوک فابیوس به صورت یک صفحه فارسی درآمده است.

 

برخی از حاضران با توضیح سابقه تاریخ فرانسه در خود باختگی و وادادگی به غرب، سابقه ایران را در نقاط حساس تاریخی نوشتند و عنوان کردند که ایران هرگز این کار وزیر امور خارجه فرانسه را از یاد نخواهد برد.

 

برخی دیگر زوایای پنهان این مخالفت را آشکار کردند و دست آمریکا و اسرائیل را در این مخالفت رو کردند؛ این افراد با تیزبینی اعلام کردند که هنوز هم می‌فه‌مند که آمریکا به خاطر ظاهر سازی، چماق را به دست فرانسه داده است.

 

 

 

آنچه که مردم ایران را عصبانی کرده تا در صفحه فیس بوک فابیوس پیام بگذارند این است که علی‌رغم برخی اختلافات ظاهری بین واشنگتن و تل‌آویو، اختلاف راهبردی بین دو طرف در خصوص ایران قابل شناسایی نیست. حداکثر اختلافی که می‌توان بین دو طرف دید، اختلافات تاکتیکی است که البته ظاهرا صهیونیست‌ها آن را نیز با نفوذ در طرف فرانسوی حاضر در مذاکرات جبران کردند.

 

منبع: دانا

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار