کد خبر:۲۷۵۸۰۹
دنیای تازه‌واردها؛

اولین تبلت توشیبا، پشت در ورود به دنیای تبلت‌ها+ عکس

تازه‌ترین اخبار از سرزمین چشم بادامی‌ها حکایت از آن دارد که شمارش معکوس برای معرفی و عرضه اولین تبلت 8 اینچی در حال نزدیک شدن به روزهای پایانی است.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ تازه‌ترین اخبار از سرزمین چشم بادامی‌ها حکایت از آن دارد که شمارش معکوس برای معرفی و عرضه اولین تبلت 8 اینچی در حال نزدیک شدن به روزهای پایانی است.

 

برند توشیبا برای اولین بار است که به عرصه تولید تبلت‌های 8 اینچی بر پایه ویندوز 8.1 ورود کرده است.

 

طی آخرین اخبار منتشر شده، کمپانی توشیبا تاریخ عرضه این تبلت را 22 نوامبر، یعنی 2 روز دیگر اعلام کرده است. توشیبا نام dynabook Tab VT484 را برای تبلت خود یرگزیده است.

 

توشیبا

 از مهمترین ویژگی‌های این تبلت استفاده از اپلیکیشن RZ Sweet express است که امکان مشاهده برنامه‌های ضبط شده تلویزیونی را برای کاربران بسیار آسان می‌کند.

 

برخی از مشخصات این گوشی، پردازنده Intel Atom Z3740 با فرکانس 1.33 گیگاهرتز و صفحه نمایش 8 اینچی با رزولیشن 1280 در 800 پیکسل است.

توشیبا

 همچنین یک دوربین 2 مگاپیکسلی در جلوی تبلت برای برقراری مکالمات تصویری و دوربینی 8 مگاپیکسلی در پشت دستگاه از دیگر مشخصات این گوشی می‌باشد.

 

تبلت توشیبا دارای 2 گیگابایت حافظه رم LPDDR3-1066، اتصالات Wi-Fi و بلوتوث نیز می باشد و ابعاد این تبلت 135.9 در 213 در 1.7 میلی‌متر می باشد و وزنی در حدود 445 گرم دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار