به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: پوست میوهها و سبزیها همانطور که برای خود "میوه و سبزی" نقش محافظتی را دارند به دلیل وجود "آنتی اکسیدان" در بدن ما هم نقش محافظتی ایفا میکنند.
وی افزود: "پوست سیب" و "گلابی" حاوی آنتی اکسیدان بوده و برای بدن مفید هستند.
وی ادامه داد: قسمت سفید"پوست پرتقال"، پوست بین دانههای "انار" قسمت سفید هندوانه و پوست کیوی منبع فیبر هستند و باعث بهبود کارکرد "دستگاه گوارش" میشوند.
فرهبخش افزود: "برگ هویج" و ساقه چغندر دارای رنگدانه و "فیبر" هستند و "خاصیت ضد سرطانی" دارند.
وی تصریح کرد: "پوست سیب زمینی" حاوی "آهن" است و آهن بدن را تامین میکند.
فرهبخش خاطرنشان کرد: همچنین "تفاله چغندرقند" که سرشار از ویتامین های گروه b است را دور نریزید.
منبع: فردا