کد خبر:۲۷۶۲۵۸
آل خلیفه علیه اسلام ناب

بازداشت مداح اهل‌بیت علیهم‌السلام / اتهام: شرکت در مراسم هفتمین روز عاشورا!

نیروهای امنیتی آل خلیفه با یورش به مراسم عزای حسینی در منطقه "عذاری" یکی از مداحان جوان اهل بیت‌علیهم‌السلام را به اتهام شرکت در مراسم بازداشت کردند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ مزدوران امنیتی رژیم آل خلیفه ، «سید مرتضى سید حسن» مداح اهل‌بیت علیهم السلام را در منطقه "عذاری" به اتهام شرکت در مراسم هفتمین روز واقعه عاشورا که در شهر "عیسی" بحرین برپا شده بود، بازداشت کردند.

 

سید مرتضی برای بازجویی به مرکز پلیس "الوسطی" منتقل شده است و قرار است فردا (شنبه) این برای بازجویی در دادستانی این کشور حضور یابد.

 

مزدوران آل خلیفه با آغاز ماه محرم الحرام طرح گسترده ای برای حمله به عزاداران حسینی و اماکن عزاداری از جمله دهها مسجد و حسینیه، دستگیری خطبا و مداحان اهل بیت علیهم السلام به اجرا گذاشته اند که هنوز هم ادامه دارد.

 

نیروهای رژیم آل‎ خلیفه در ادامه اقدامات ضدشیعی خود٬ به پرچم ها و بنرهای عزای امام حسین‌علیه‌السلام اهانت کرده و آن‌ها را پاره کردند.

 

 

منبع: ابنا
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۵
خدا لعنت کنه آل يهود و آل خليفه رو و انشاءالله بزودي از تيرهاي برق خيابونهاشون آويزونشون ميکنيم.....اللهم عجل لويک الفرج...
53
6
بدون نام
-
۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۳
خدا لعنت شون کنه.
12
0
پربازدیدترین آخرین اخبار