کد خبر:۲۷۷۷۸۰
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران:

انتظار از دولت راستگویان ارائه راه‌حل برای نقاط منفی بود / آماده برگزاری مناظره احمدی‌نژاد و روحانی هستیم

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیانیه‌ای را در خصوص گزارش 100 روزه رئیس جمهور صادر کرد.
انتظار از دولت راستگویان ارائه راه‌حل برای نقاط منفی بود / آماده برگزاری مناظره احمدی‌نژاد و روحانی هستیم

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیانیه‌ای را در خصوص گزارش 100 روزه رئیس جمهور صادر کرد که مشروح این بیانیه به شرح زیر است:

 

الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِکَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ

آن کسانی که به سخن گوش می دهند و از بهترین آن پیروی می کنند ، ایشانند کسانی که خدا هدایتشان کرده و اینان خردمندانند. (سوره الزمر آیه 18)

 

سرانجام با روی کار آمدن دولت یازدهم که با نام دولت راستگویان آغاز به فعالیت نموده رئیس جمهور محترم جناب آقای دکتر روحانی پس از صد روز، گزارش مفصل خود را از کارهای صورت گرفته در طی حدودا 3 ماه ارائه نمودند.

 

از آنجا که ملت شریف ایران از رئیس جمهور محترم انتظار داشتند تدابیر و اقدامات دولت تدبیر و امید را جهت حل مشکلات و معضلات کشور بیان نمایند اما برخلاف انتظار، رئیس جمهور محترم بیش از نیمی از زمان سخنرانی و مصاحبه خود را به نقد دولت گذشته پرداختند و در کمال تعجب اقدامات موثر و مثبت دولت گذشته، از جمله مسکن مهر و سفرهای استانی که خود دکتر روحانی در تبلیغات انتخاباتی، خود را متعهد به ادامه این کارهای مثبت می دانستند ،زیر سوال بردند و آنها را نیز به بهانه تورم زا بودن و به نام تدبیر به تعطیلی کشاندند. این اقدامات فوق از آنجا که مورد انتقاد دولت مردان گذشته نیز قرار گرفت و جو نااعتمادی و شبهه را در جامعه شعله ور ساخت مورد تکذیب و تایید مخالفان و موافقان قرار گرفت . لذا سخنان رئیس جمهور محترم نه تنها به تنویر افکار عمومی کمکی نکرد بلکه دلسوزان و مردم عزیز ایران اسلامی را دچار تشویش اذهان نمود.

 

سخنان ریاست محترم جمهور و زیر سوال بردن دولت قبل در حالی صورت گرفت که هیچ راه حل جایگزین برای حل معضلات کشور از سوی ایشان پیشنهاد نگردید وبه عبارتی کل تدابیر دولت تدبیر و امید، در به تعطیلی کشاندن طرح های مثبت دولت قبل از جمله مسکن مهر، سفرهای استانی و همچنین توزیع شیر رایگان در مدارس خلاصه شد.

 

ملت عزیز ایران اسلامی از رئیس جمهور منتخب انتظار دارد که علاوه بر دوری و احتذار از نقاط ضعف دولت قبل آنها را به نقاط مثبت تبدیل کرده و نقاط مثبت گذشته را نیز با اعمال و گفتار خود تقویت نماید. طبیعتاً هیچ دولتی معصوم نیست و نقاط ضعف و قوت فراوانی دارد اما انتظار آن است که دولت راستگویان برای نقاط منفی راه حلی ارائه دهد نه اینکه نقاط مثبت را نیز زیر سؤال ببرد.

 

از سویی در طی سه ماه گذشته شاکله دولت راستگویان در جناب آقای دکتر ظریف وزیر پر تلاش امور خارجه و این وزارت خانه خلاصه شده است؛نظر به اینکه با استحکام ساخت درونی نظام است که مشکلات حل خواهد شد و باید تلاش بر تولید داخل باشد ، حال این سؤال در اذهان تداعی می شود که آیا وزارت خانه های دیگر نیز همچون وزارت خارجه فعالیت می کنند یا بار مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور نیز بر وزارت امور خارجه محول شده است؟ آیا مشکلات کشور در مسائل گوناگون اقتصادی، سیاسی و اجتماعی تابعی از اقدامات و مواضع سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است؟

 

پیرو اعلام آمادگی رییس محترم سازمان بسیج دانشجویی جناب آقای دکتر حیدری مبنی بر آمادگی این تشکل برای میزبانی مناظره بین رییس جمهور فعلی و قبلی ، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را جهت میزبانی مناظره مابین روسای جمهور سابق و فعلی، جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد و جناب آقای دکتر حسن روحانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران و جهت تحقق آیه شریفه " الَّذِینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِکَ الَّذِینَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِکَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ" اعلام می دارد.

 

و من الله توفیق

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
دمتون گرم
-
۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸
باريک
14
1
امير عباس
-
۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۸
دمتون گرم خداييش طرف امد تو برنامه زنده همينطور امار من در اوردي ميداد 3تا مجري که سر در نميارن از مسائل گذاشضته بودن انگار نه انگار
1
0
ميثم
-
۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۶
اين يک مطب منطقي ميباشد و مطمين باشيد اقايان نوکيسه شانه خالي ميکنند.
1
0
ناصر
-
۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۳
به نظر من که جنابان، پاي ميز مناظره نميآيند.
1
0
الان نه
-
۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۵
الان زمان خوبي براي اين کارها نيست در حالي که فعلا کشور ما نياز به ارامش از هر دو سمت داره
نبايد دولت فعلي نقاط ضعفو بگه و نبايد نقاط مثبت دولت قبلي بر سر اين دولت کوبيده بشه.
ما فقط و فقط بايد منادي به نداي سيد علي باشيم.
0
1
علي طهماسب پور
-
۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۲۹
عکسي که گذاشتين خودش گوياي مرام و معرفت احمدي نژاد بود که به رييس دولت جديد تبريک کفت و همه وزرا را براي همکاري و تحول دولت دهم به يازدهم ملزم کرد ولي رييس جمهور جديد به بدترين شکل جوابش رو داد
1
0
محسن طوسي
-
۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۹
اي کاش آقاي دکتر روحاني در گزارش صدروزه اعتدال را رعايت مي کرد واين قدر در کوبيدن دولت قبل افراط نمي کرد
3
0
بدون نام
-
۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۳
احمدي نژاد ذيگه از صحنه سياست حذف شد.پس نياز نيست كه روحاني تن به اين خواري بده
0
5
علي اکبر
-
۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۰
اين و قبول دارم..
بدبخت احمدي نژاد پدرش در اومد و هي طرح زد..
اينا اومدن هي به اسم خودشون ميزنن و ...
بايد يکم واقع بين باشيم..
مرسي
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار