به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو » اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بیانیهای را در موضوع گزارش 100 روزه رئیس جمهور را صادر کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
گزارش 100 روزه در حوزه اهم مسائل جامعه یعنی معیشت مردم نکته خاصی نداشت و بیشتر به یک نقد یک طرفه از دولت قبل می مانست در این گفتگو شاهد برنامه ریزی خاصی در حوزه اقتصاد ، اشتغال یا جوانان نبودیم ، شاید تنها نکته اراده شرح حالی از از روند دیپلماسی و توافقنامه هسته ای دولت در این سه ماه و اندی را توان مصداق یک گزارش دانست و بقیه صحبت ها بیشتر یک نوع ارائه اهداف ، اظهار نظر های کلی و کیفی در مسائل مختلف بود که با آنچه ما انتظار داشتیم فاصله بسیاری داشت ، البته حضور مجری های نامتناسب با این برنامه نیز به این امر دامن می زد . نفس گزارش به مردم و پاسخگویی به ایشان از سوی مسئولین امری پسندیده و قابل تقدیر است و ما نیز از آقای روحانی به خاطر این کار که قرار است به صورت مستمر برگزار شود تشکر می کنیم امادر این گزارش بحث هایی مطرح شد که لازم می دانیم نظرات و دیدگاهای خود را در این باره شرح زیر بیان کنیم :
1. وضع معیشت مردم از ابتدای شروع به کار دولت بهتر که نشده ، بدتر هم شده است.تورم و افزایش قیمت کالاهای مصرفی گویای این مساله است ، از ابتدا هم قابل پیش بینی بود که تغییر به سزایی در وضعیت معیشت مردم در 100 روز رخ نخواهد داد چرا که بعید است دولتی بتوانددر این زمان کوتاه تاثیر به سزایی در وضعیت معیشت مردم ایجاد نماید .روشن است که دادن چنین وعده هایی در کوران انتخابات هر چند که از روی امید باشد اما از تدبیر به دور است .
2. در این گزارش نقد های یکطرفه ای درباره عملکرد دولت نهم و دهم صورت گرفت و به نظر می آمد که حد انصاف و اعتدال در آن رعایت نشد ، از رئیس صدا و سیما انتظار می رود شرایط برابری را برای دفاع نمایندگان دولت قبل از عملکرد خود ایجاد نماید تا همه حقیقت برای مردم روشن شود . قطعا عملکرد دولت نهم و دهم خالی از اشتباه نبوده است اما اگر دولت احمدی نژاد پولدارترین دولت بود ، پرکارترین شان هم بود . اگر واردات افزایش یافت ، صادرات غیر نفتی هم افزایش یافت . نباید همه تقصیر ها را متوجه دولت قبل نمود و زحمات و خدمات وی را زیر سوال برد.
3. تاجایی که ما اطلاع داریم مدیران اقتصادی دولت یازدهم برای حل مساله کمبود بودجه پرداخت یارانه نقدی به دنبال قطع یارانه بخشی از مردم بودند اما برای شناسایی آن 30 % توانمند که یارانه شان باید حذف شود ، نیاز به اطلاعات دقیق و به روز از سرمایه و در آمد های مردم لازم است اما بانک اطلاعاتی فعلی بسیار قابل اطمینان نیست و درصد خطای بالایی دارد و ممکن است افرادی که به یارانه نیاز دارند به اشتباه ثروتمند شناسایی شوند و یارانه شان حذف شود و این امر موجب اعتراض احتمالی بخشی از مردم گردد ، نه به خاطر اینکه مساله بررسی اطلاعات اقتصادی ورود به حریم شخصی مطرح باشد ! به آقای دکتر روحانی پیشنهاد می دهیم ، صادقانه از مردم بخواهندبخش بی نیاز جامعه ، برای کمک به دولت به صورت داوطلبانه از گرفتن یارانه انصراف دهند ، مطمئن باشند مردم استقبال می کنند .
4. در خلال این گفتگو به درب خانه هایی اشاره شد که باید باز شود . متاسفانه برخی اصرار دارند این عبارات را به بحث زندانیان سیاسی و سران فتنه نسبت دهند و آرام آرام بحث آزادی ایشان را مطرح نمایند . ابتدا از آیت الله لاریجانی در خواست می کنیم با افرادی که می خواهند بحثی از آزادی و نادیده گرفتن خیانت ها و ظلم های این مفسدین فی الارض به میان آورند ، پاسخ قاطع بدهند و به شدت با این افراد برخورد نمایند. هنوز دل مردم از خیانت ها و جنایات این خائنین خون است از ایشان می خواهیم این خائنین را به قصاص جنایاتشان برسانند.
5. اما در مسائل فرهنگی دیدگاه هاییاز طرف آقای روحانی مطرح شد که نکات قابل تاملی در آن وجود داشت . در زمینه محصولات فرهنگی قطعا مردم ما نیازمند کالاهای خوب و متناسب با فرهنگ دینی و ارزشی ایرانی اسلامی هستند اما تحقق این امر مستلزم ایجاد زیرساخت های لازم و تربیت نیروی های توانمند و ارزشی کافیاست که متاسفانه علی رغم تذکرهای مقام معظم رهبری از اول انقلاب تا امروز این امر محقق نشده است . . امروز هجمه فرهنگی غرب بیشتر از گذشته به فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی ما نفوذ کرده است،از آقای دکتر روحانی می خواهیم که فکری اساسی در این ضمینه بکنند و تمام تلاش خود را به کار گیرند تا زیر ساخت های لازم برای تولید محصولات فرهنگی تراز انقلاب اسلامی و متناسب با اسلام ناب محمدی را ایجاد نمایند و دغدغه های مقام معظم رهبری در این ضمینه مرتفع شود.هر چندلزوم اعتماد به اهالی فرهنگ امری مطلوب به نظر می رسد اما نباید از نظارت صحیح و قانونمند توسط دولت چشم پوشی شود . باید بخش نظارتی را تقویت و اصولی تر کرد و از اعمال نظارت سلیقه ای جلوگیری نمود.اما با شرایط موجود و بدون زیرساخت های کافی فرهنگی در کشور متناسب با فرهنگ ایرانی اسلامی به طور اخص در بخش رسانه های تصویری و مکتوب با توجه به احتمال نفوذ دشمنان نظام در این میدان باید نظارت دقیقی در این حوزه اعمال شود.
درپایان برای آقای روحانی و همه همراهان ایشان در دولت و تیم مذاکره کننده هسته ای آرزوی موفقیت می کنیم و امیدواریم هر روز موفق تر از دیروز عمل نمایند.