کد خبر:۲۷۸۱۴۰
وبلاگ طنزهای یک م. ر. سیخونکچی

متن توافقنامه تیم ملی والیبال آمریکا با ایران!

وزارت خارجه آمریکا گفته که با توجه به شکست مفتضحانه تیم ملی والیبال آمریکا در برابر ایران موجی از خشم و ناراحتی مردم آمریکا را در برگرفته و آن‌ها از دولتمردان خود خواسته‌اند تا با ایران به توافقی در این زمینه دست یابد. خبرگزاری فارس: متن توافقنامه تیم

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در وبلاگ طنزهای یک م. ر. سیخونکچی آمده است؛ وزارت خارجه ایالات متحده به نمایندگی از یانکی‌های سابق پیشنهاد برگزاری یکسری مذاکره فی‏مابین پیرامون مسابقات والیبال را مطرح کرده است؛ این وزارت خارجه گفته که با توجه به شکست مفتضحانه تیم ملی والیبال آمریکا در برابر ایران موجی از خشم و ناراحتی مردم آمریکا را در برگرفته و آن‌ها از دولتمردان خود خواسته‌اند تا با ایران به توافقی در این زمینه دست یابد؛ مردم آمریکا اعتقاد دارند که این باخت خاطره دوتای 98 را زنده کرد!

 

در همین راستا قرار است بسته پیشنهادی زیر از سوی آمریکا به ایران تحویل داده شود و ایران هم فرصت دارد در مدت زمانی اندک نظر مثبت خود را اعلام کند؛ متن بسته پیشنهادی مذکور بدین شرح است:

 

*تعهدات آمریکا

کشور ابرقدرت بزرگ آمریکای کبیر بر اساس این توافق متعهد می‌شود زین پس در مسابقات والیبال ایران و آمریکا این اقدامات را انجام دهد:

 

1- در همه ست‌ها در زمین بازی حاضر شود.

 

2- تیم والیبال ایران را به رسمیت شناخته و از شلیک هرگونه گلوله به نقاطی از بدن بازیکنان ایرانی که خطر مرگ بالای 70 درصد ایجاد کند، خودداری کند.

 

3- هر کدام از بازیکنان آمریکا در هر ست فقط 5 فحش به بازیکنان ایران بدهند که تنها یکی از آن‌ها شامل بستگان درجه یک بازیکنان ایرانی می‌شود!

 

4-بازیکنان آمریکا تمام تلاش خود را برای گرفتن سرویس‌های بازیکنان ایرانی به کار خواهند بست اما این موضوع موجب نمی‌شود که بازیکنان ایرانی پررو شده و هی کاری کنند که بازیکنان آمریکا مجبور شوند همه تلاششان را بکار ببندند. بالاخره بخشی از تلاش آن‌ها باید باقی بماند یا نه؟!

 

5- دولت آمریکا متعهد می‌شود 5 توپ والیبال اصل را برای تمرین در اختیار ایران قرار دهد.

 

6-دولت ایران می‌تواند در رده سنی نوجوانان و جوانان به پرورش والیبالیست بپردازد اما در رده بزرگسالان باید از اعضای تیم ملی چوگان و شمشیربازی برای مسابقات والیبال با آمریکا استفاده کند!

 

7- دولت آمریکا متعهد می‌شود 8 عدد تور والیبال در اختیار ایران بگذارد و ایران اجازه دارد فقط این تور‌ها را تعمیر کند و حق ساخت تور جدید نخواهد داشت. استفاده از تورهای ماهیگری بلا مانع است.

 

8- دولت آمریکا یک عدد تلمبه نیمه اتوماتیک برای باد کردن توپ‌های والیبال در اختیار ایران قرار می‌دهد.

 

*تعهدات ایران

کشور ایران بر اساس این توافق متعهد می‌شود زین پس در مسابقات والیبال ایران و آمریکا این اقدامات را انجام دهد:

1- با 3 نفر بازیکن در میدان حاضر شود.

 

2- یکی از بازیکنان باید از ناحیه هر دو چشم، یا دو بازیکن از ناحیه یک چشم نابینا باشند. دولت آمریکا برای نشان دادن حسن نیت خود دخالتی در اینکه چشم راست یا چپ این بازیکنان نابینا باشد انجام نمی‌دهد. همچنین دولت آمریکا حاضر است در راستای اقدامات انسان دوستانه خود مقداری دارو که بدون درد چشم‌ها را کور می‌کند در اختیار ایران قرار دهد!

 

3- دولت ایران متعهد می‌شود از بین علی پروین و فیروز کریمی یکی را برای هدایت تیم ملی والیبال خود انتخاب کند. در عوض دولت آمریکا اختیار استفاده از ولاسکو برای مربیگری در هر کدام از تیم‌های فوتبال را به خود ملت بزرگ ایران واگذار می‌کند.

 

4- تیم والیبال ایران حق ندارد 3 سرویس را پشت سر هم بگیرد و سرویس‌های آمریکایی‌ها حداقل 2 تا در میان باید بخوابند!

 

5- قد بازیکنان ایران نباید بیشتر از 150 سانتی متر باشد.

 

6- استفاده از هرگونه آب یا غذا توسط بازیکنان ایران در فاصله 3 روز مانده به بازی، دوپینگ حساب شده و بازیکن خاطی به استراحت اجباری در گوانتانامو محکوم می‌شود.

 

دولت آمریکا در پایان کمتر بودن تعداد تعهدات ایران نسبت به آمریکا را همچنان نشانه حسن نیت خود دانسته و اضافه کرده است دیگه چی می‌خواید؟!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۰
لايک
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار