آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۸۴۳۵
نشست علی‌آبادی درباره فروش ساختمان گاندی – 1

پول فروش ساختمان گاندی را در بانک مسکن ریختیم نه موسسه مالی/ مجوز مجمع را لازم نداشتیم

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: پول فروش ساختمان گاندی را در بانک مسکن ریختیم نه در یک موسسه مالی و این پول هنوز هم در بانک مسکن است.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، محمد علی آبادی، رئیس کمیته ملی المپیک صبح امروز در نشستی که به منظور بیان برخی واقعیت‌ها در خصوص فروش ساختمان خیابان گاندی برگزار شده بود، به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
 

وی در ابتدا گفت: بعد از ساخت ساختمان کنونی، ساختمان قبلی کمیته ملی المپیک تخلیه شد و هیئت اجرایی کمیته با توجه به اینکه نظر دولت بر فروش ساختمان‌های دولتی غیر قابل استفاده بود، در جلسه 23/3/88 فروش این ساختمان را تثبیت کرد.


رئیس کمیته ملی المپیک در ادامه افزود: افشارزاده وظیفه پیگیری این موضوع را برعهده گرفت، ولی به دلیل حجم زیاد کارش این موضوع به عقب افتاد و مجدد در سی‌وهشتمین جلسه هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک که در تاریخ 21/7/88 برگزار شد، هیئت اجرایی خواست که در اسرع وقت در خصوص این ساختمان اقدام شود که در هر دو صورتجلسه نیز امضای خسروی‌وفا وجود دارد.


علی‌آبادی یادآور شد: پس از آن از سه کارشناس دادگستری دعوت شدند و آنها این ساختمان را چهار میلیارد و 100میلیون تومان اعلام کردند، سپس این ملک سه بار در همشهری به فراخوان گذاشته شد تا کسانی که علاقه‌مند هستند، آن را بخرند، البته تمام این فعالیت‌ها در حوزه کار افشارزاده بود که از او سپاسگزاری می‌کنم.


وی خاطرنشان کرد: بعد از 10 روز از مهلت قانونی برای فروش ساختمان، صورتجلسه کمیسیون معاملات به دست ما رسید که در آن اعلام شد در سه نوبت آگهی در روزنامه کسی مراجعه نکرده است.


رئیس کمیته ملی المپیک یادآور شد: پس از آن در تاریخ 24/9/88 بار دیگر گزارش کمیسیون معاملات به هیئت اجرایی رفت و دوباره این ساختمان به مزایده گذاشته شد و پس از پایان آن باز هم کسی ساختمان را نخرید و در همان زمان پیشنهاد شد که برای سومین بار این ساختمان در روزنامه همشهری آگهی شود؛ این در حالی است که اگر شش ماه از تاریخ کارشناسی می‌گذشت باید دوباره کارشناسی می‌شد.


علی‌آبادی تصریح کرد: در چهارمین جلسه هیئت اجرایی که در تاریخ 16/10/88 برگزار شد، این هیئت اعلام کرد، با توجه به اینکه کسی ساختمان را نخریده باید از طریق مذاکره اقدام شود که باز هم امضای خسروی‌وفا در زیر صورتجلسه استفاده شد.


وی در ادامه گفت: سه کارشناس از دادگستری آمدند و قیمت قبلی را بررسی کردند و گفتند چون قیمت بالا بوده ساختمان به فروش نرسیده و آنها قیمت خود را سه میلیارد و 300 میلیون تومان اعلام کردند که باز هم به فراخوان گذاشته شد.


رئیس کمیته ملی المپیک یادآور شد: بعد از پایان مدت قانونی فقط یک شرکت دولتی به نام انبارهای عمومی درخواست کرد که این ساختمان را به قیمت دو میلیارد و 700 میلیون تومان بخرد؛ با توجه به اینکه این قیمت شش میلیون کمتر از قیمت کارشناسی بود، قرار شد از طریق مذاکره برای فروش ساختمان اقدام کنیم.


علی‌آبادی خاطرنشان کرد: کمیته ای متشکل از افشارزاده، ‌ارشدی، شهنازی، روزبه ‌و منصوری انتخاب شد که با سه شرکت وارد مذاکره شدند؛ شرکت تعاونی قانونی اقتصاد مبلغ سه میلیارد و 600 میلیون تومان را اعلام کرده بود که بعد از مذاکره این شرکت حاضر شد ساختمان را به مبلغ سه میلیارد و 750 میلیون تومان بخرد؛ شرکت انبارهای عمومی دو میلیارد و 700 و شرکت نوگستر سه میلیارد و 450 میلیون پیشنهاد داده بودند که در نهایت این ساختمان به شرکت تعاونی اقتصادی قائمین فروخته شد، البته این کمیته به اشتباه انشای شرکت این شرکت تعاونی را موسسه مالی نوشته و در هیئت اجرایی هم همین اشتباه صورت گرفته که اعضای هیئت اجرایی به آن توجه نکردند و باز هم امضای خسروی وفا وجود دارد.


وی یادآور شد: پس از آن ارشدی صورتجلسه را تنظیم و کرباسیان و افشارزاده مبایعه ‌نامه را امضا کردند و معامله انجام شد، سپس از آن شرکت تعاونی طی نامه‌ای درخواست نمودند که سند این ساختمان به نام یک شرکت وابسته آنها یعنی الماس دیس زده شود که این کار نیز صورت گرفت.


رئیس کمیته ملی المپیک خاطرنشان کرد: چون این ساختمان سه بار به مزایده گذاشته شد، متوسط این قیمت‌ها در نظر گرفته شد که میانگین آن سه میلیارد و 816 میلیون تومان بود و ما آن را سه میلیارد و 750 میلیون تومان فروختیم.


علی‌آبادی در پاسخ به این سوال که آیا مجوز مجمع برای فروش ساختمان لازم بوده است، گفت: چرا خسروی‌وفا پس از آن این موضوعات به یادش آمده که فروش ملک نیاز به مصوبه مجمع دارد.


وی در خصوص اینکه پرونده در مسیر دادگستری است، گفت: نمی‌خواهم لفظ دروغ را بگویم، ولی می‌گویم حرف خلاف‌ واقع زده شده؛ چون این ساختمان سه سال پیش به فروش رفته و سازمان بازرسی هر سال مدارک ما را چک می‌کند و هیچ ایرادی نگرفته است؛ اکنون فقط پیگیری‌های شخصی خسروی‌وفا سازمان بازرسی را وارد این قضیه می‌کند، کار به صورت کاملاً قانونی بوده و من تا جایی که خبر دارم هیچ موضوعی مبنی بر اینکه این پرونده به دادگاه برود، وجود ندارد. سازمان بازرسی یک سازمان مستقل است و می‌تواند هر کاری را که دوست دارد انجام دهد و نه من و نه خسروی‌وفا حق نداریم به آنها فشار بیاوریم و باید اجازه دهیم که آنها کار خود را انجام دهند.


رئیس کمیته ملی المپیک یادآور شد: اکنون کاری که خسروی‌وفا انجام می‌دهد فشار آوردن به سازمان بازرسی است و کاری که تک تک آقایان در کمیته انجام داده‌اند در سلامت کامل بوده و من سلامت آن را تضمین می‌کنم؛ در کار آنها ایراد وجود ندارد و با تمام وجود از آنها تشکر می‌کنم و باید بگویم، قیمتی که ما ساختمان را به فروش رسانده‌ایم تنها یک‌ونیم درصد با صحبت‌ کارشناسان اختلاف دارد.


علی آبادی در خصوص اینکه خسروی‌وفا اعلام کرده که پول فروش ساختمان در یک موسسه‌ای که بعداً به بانک تبدیل شده سرمایه‌گذاری شده است، گفت: این پول مستقیماً در بانک مسکن سپرده‌گذاری شد و تا امروز قریب به دو میلیارد و 200 میلیون تومان، سود حاصل از آن است که از محل این سود یک ساختمان فرسوده در خیابان رامسر را با یک میلیارد تومان هزینه تعمیر کردیم که  قیمت آن به حدود هشت میلیارد رسیده و در حدود دو تا سه و نیم میلیارد سود از آن بدست آمده؛ همچنین با مبالغی نیز یک زمین 5200 متری که در خیابان اشرفی و در طرح حاشیه رودخانه قرار داشت و قابلیت کاربردی نداشت را دارای کاربردی کردیم که از حدود پنج، شش میلیارد به 30 میلیارد رسید، بنابراین اصل پول ما نیز در بانک مسکن است و هیچ سرمایه‌گذاری در موسسه سرمایه‌گذاری نکرده‌ایم.


وی یادآور شد: برای احداث بانک 800 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری لازم است و با دو سه میلیارد نمی‌توان کاری کرد؛ این صحبت‌ها بی‌ارزش و مسخره است و اینکه سه میلیارد را به عنوان سرمایه برای تبدیل موسسه به بانک اعلام می‌کنند، نشان می‌دهد که شناخت کافی ندارند.


رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: بهترین‌های کمیته در فروش این ملک دست داشته‌اند و همه در کمیته دوستان من هستند؛ کسانی که آن را امضا کرده اند نیز کاملاً مشخص هستند.


علی‌آبادی یادآور شد: خسروی‌وفا گفته بود ساختمان به شرکت توریست فروخته شد که این مسئله کذب است و باید آن را ثابت کند. نکته جالب اینجاست که خسروی وفا پنج بار زیر نامه‌ها و مصوبات هیئت اجرایی را امضا کرده، بنابراین اگر تخلفی باشد هم باید از او پرسید که چرا دقت کافی نکرده است.


وی یادآور شد: اگر به حرف او توجه کنیم به این معناست که او بدون دیدن مدارک و مطالعه امضا کرده و در واقع به تعهدات خود عمل نکرده‌ است.


رئیس کمیته ملی المپیک گفت: کسانی که این ملک را فروخته‌اند در کمیته هستند و در این مسئله موضوعات خلاف و دروغ با هم انباشته شده و برای من جالب است که اگر خسروی‌وفا می‌دانسته شرکت صوری  است چرا از اول مخالفت نکرده و اگر هم الان می‌خواهد بازی جدیدی را شروع کند، وارد میدان شود و از او می‌خواهم با ذکر دلیل و قانون صحبت کند؛ از او درخواست شرعی نمی‌کنم؛ چرا که اگر بحث شرعیات بود مسئله تا اینجا پیش نمی‌آمد.


علی آبادی گفت: همه اعضای هیئت اجرایی گفتند که بحث‌ها باید در هیئت اجرایی مطرح شود، چرا او کار را به رسانه‌ها کشاند، البته ما می‌دانیم که او در چارچوب چه معامله‌هایی این صحبت‌ها را مطرح کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار