کد خبر:۲۷۸۶۸۱
زینالو در نشست کمیته حفظ و توسعه دستاوردهای هسته‌ای:

اخراج همکاران احمدی‌روشن از سازمان نگران‌کننده است/ ظریف در دانشگاه حضور پیدا کند

دبیر کمیته حفظ دستاوردهای هسته‌ای دستیابی به منافع ملی را مرهون خون شهدا و آن را قابل اهمیت دانست و از مسئولان، بخصوص آقای ظریف...
اخراج همکاران احمدی‌روشن از سازمان نگران‌کننده است/ ظریف در دانشگاه حضور پیدا کند اخراج همکاران احمدی‌روشن از سازمان نگران‌کننده است/ ظریف در دانشگاه حضور پیدا کند

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی زینالو در نشست خبری کمیته حفظ و توسعه دستاوردهای هسته‌ای که امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: ما تیم مذاکره کننده هسته ای را فرزندان انقلاب می دانیم و این را درک می کنیم که تمام سعی و تلاش خودشان را می کنند تا از منافع جمهوری اسلامی ایران دفاع کنند، ما موضع منفی در برابر تیم مذاکره کننده ایرانی نداریم، بلکه یکسری شبهه نسبت به توافق نامه ژنو در اذهان دانشجویان هست که از مسئولان می خواهیم با حضور خود در دانشگاه ها پاسخگو باشند.

 

وی تصریح کرد: ما برای رسیدن به منافع هسته ای سال ها تلاش کردیم و شهدایی  را نیز در این راه دادیم، پس این دستاوردها برای ما بسیار اهمیت دارد، از مسئولان، بخصوص آقای ظریف می خواهیم تا در جمع دانشجویان حضور پیدا کنند و به شبهات پاسخ بدهند.

 

دبیر کمیته حفظ و توسعه دستاوردهای هسته‌ای در ادامه خاطرنشان کرد: این مسیر، یکطرفه است؛ کل مسیر چرخش هسته ای نه به صورت ویترینی و ظاهری، بلکه به عنوان مسئله ای تجاری و کاربردی باید مورد استفاده قرار گیرد.

 

زینالو تصریح کرد: یکسری جایگزینی هایی در سازمان انرژی هسته ای صورت گرفته و طبق گفته های همسر شهید احمدی روشن، دوستان ایشان از سازمان انرژی اتمی به سازمان ها و ارگان های دیگری منتقل، و بعضاً نیز اخراج شده اند که این برای ما بسیار نگران کننده است.

 

همچنین عباس ملک ثابت، عضو کمیته حفظ و توسعه دستاوردهای هسته ای در این مراسم به طرح چند سوال از مسئولان پرداخت و گفت: ایران در معاهده npt عضو دائمی است و می تواند از همه حقوق این معاهده برخوردار باشد، طبق ماده 4 این معاهده، کشورهای عضو می توانند از انرژی صلح آمیز هسته ای استفاده کنند، اما در توافق نامه از لفظ «حقوق کامل» استفاده شده و این جای سوال است که چرا در توافق نامه نیامده طبق معاهده npt ایران حق برخورداری دارد؟

 

وی با طرح سوالی دیگر گفت: توافق نامه ژنو مدت اعتبار را شش ماه و قابل تمدید دانسته، حال جای سوال است که آیا طرف غربی در این شش ماه به ایران اعتماد می کند یا خیر؟ و آیا باز هم سال ها ما را به پای مذاکرات می کشانند؟

 

خانم مقدسی، دیگر عضو کمیته حفظ و توسعه دستاوردهای هسته ای گفت: پرونده ایران زمانی به شورای امنیت می رود که از سوی بازرسان آژانس قابل پیگیری بوده و نقطه ابهام وجود داشته باشد و در پرونده خلاف معاهدات اثبات شده باشد، چرا شورای امنیت این قطعنامه های غیر قانونی را صادر کرده است؟ در حالی که بازرسان آژانس تمام اقدامات هسته ای ایران را قانونی اعلام کردند.

 

وی همچنین پرسید که ایران قرار است برای گام های بعدی چه اقداماتی انجام دهد؟ آیا باید امتیازات بیشتری بدهیم تا 95 درصد تحریم ها برداشته شود؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
نيما
-
۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۷
به امثال احمدي روشن ها چه نيازي هست وقتي قراره همه چيز رو تعطيل کنيم، معلومه که بايد اخراج بشن.
آنها به درد وقتي مي خورن که قرار باشه مقاومتي صورت بگيره پيشرفتي داشته باشيم، وقتي که قراره يکي جونش رو بذاره کف دستش و پاي اقتدار و عزت ايران بايسته، نه الان. انگار متوجه نيستيد خزانه خالي هست و پولي اضافي براي پرداخت به اين آدم ها که قرار نيست برامون کاري کنند نداريم؟!!!
20
2
majid
-
۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۸
خوب عهد نامه ترکمانچاي امضا شده و با بودن همکاران شهيد روشن امکان لو رفتن خيلي زياده بايد کسي بره اونجا که صداش در نياد
19
2
بدون نام
-
۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۰
غني سازي 20 درصد، شده 5 درصد يا شايدم کمتر اين منو ياد قرارداد ترکمن چاي ميندازه خب اين دست اورد غني سازي چه منافاتي با خاک ميهنمون داره؟
20
2
يزداني
۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۸
ترکمنچاي نه دوست عزيز,ترکمان اورانيوم!
بدون نام
-
۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۱۲
همکاران شهيد روشن اگه اخراج هم نشن، بايد برن تو اداره بيکار بشينن!!! مگه نميدوني آقايان تدبير و اميد هسته‌اي رو تعطيل کردن دکتر؟؟؟؟؟ مثل اينکه دانشجو جون از اخبار دنيا بي اطلاعه!!!!!!!!!!!
25
2
ميثم
-
۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰
خدا رسواشون کنه و با دوستان غربيشون محشور کنه
23
2
ماريه
-
۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۰
پله پله ديگه/گام بعدي درشو تخته مي کنن
14
1
قلم فلفلي
-
۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۳
مگه نمي دونيد؟
اگه نمي دونيد، بدونيد:
تدبير يعني اين که اميد داشته ، نه نخبه.....!؟
1
0
امين
-
۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۲۳:۰۳
اين نتيجه راي مردم به معيشت بود !!! نه تنهامعيشت تغييرنمي کنه بلکه زحمات چندين ساله وخونهاي پاک شهداهم پايمال مي کنند ...مردم بصيرت ...بصيرت ...بصيرت... لبيک ياحسين يعني براي زنده نگهداشتن اسلام وانقلاب بايد تاسرجان وسربالاي نيزه ايستادگي کرد نه اينکه تاکمي گروني شد وابدهي وهمه چي رو زيرپابگذاري بشي مردم کوفه .... واقعيتهارابابصيرت ببينيد .ازحالا دارندبراي انتخابات مجلس هم برنامه ريزي مي کنند نکند جريان سال 78 ولوايح وبدترازآن زمان تکراروزمينه فتنه اي بدتراز88 ايجادشود !!!!!
1
1
حميد
-
۱۵ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۳
من فکر کنم تا آخر سال 93 درب نيروگاه هاي هسته اي تخته ميشه.
اسرائيلم به رسميت مي شناسيم.
آمريکا سفارتش دوباره باز ميشه.
و ما به يک باره با سوريه و حزب الله لبنان و فلسطين مشکل پيدا مي کنيم.
2
1
سارا
-
۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۰۴:۳۴
با داد و.بيداد و.جبهه گرفتن هيچ کشوري.حقوق مارو.به رسميت.نميشناسه
تو 8 سال اينو.متوجه نشديد؟جاي تعجب.داره
خون شهدا وقتي.پايمال.ميشه که مملکت کلا تعطيل شه!
شما نگران تعطيلي نيروگاهيد به فکر.تعطيلي کشور.نيستيد؟؟؟جاي تعجب داره
0
1
ايراني
-
۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۲
واقعا دلمون به درداومداز اين قطعنامه وشرمنده امثال احمدي روشنيم که کاري ازدستمون برنمياد خدا خودش هدايتشون کند
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار