کد خبر:۲۸۰۵۰۸
پدر و مادرها بخوانند

این فناوری قاتل خانواده است

اعتیاد به اینترنت احتیاج به دارودرمانی ندارد اما حتما خانواده‌های که نشانه‌هایش را در کودکانشان می‌بینید باید سبک زندگیشان را عوض کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، منیژه جاسبی کارشناس ارشد مشاوره گفت: استفاده پیش از حد از" اینترنت" علاوه بر اینکه اعتیادآور است و ارتباط‌های عاطفی را کم می‌کند برای نوجوانانی که هنوز شخصیت‌شان کامل شکل نگرفته بسیار زیان‌بار است و هرگز نباید خانواده‌ها برای جلوگیری از سروصدا، شیطنت و گاهی به جای تفریح کودکان و نوجوانان خود را پای اینترنت بنشانند.

 

وی اظهار داشت: زندگی آپارتمانی و مدرن امروزی نباید کودکان و نوجوانان را از تفریح، پارک، بازی و ارتباط سالم با اقوام محروم کند، والدین وقتی برای کمبود وقت یا به دلایل دیگر به جای یک ارتباط سالم با دنیای مجازی با اقوامشان ارتباط برقرار می‌کنند.

 

شادی و محبت در آن خانواده کم می‌شود و به پیرو آن افسردگی افزایش می‌یابد و معمولاً در این خانواده‌ها کودک برای جبران کمبودهایش به دنیای مجازی پناه می‌برد و این ارتباط با دنیای مجازی به حدی می‌شود که در صورت قطع یا در دسترس نبودن اینترنت کودک عصبی و پرخاشگر شده یا با بی‌قراری احساس کمبود می‌کند و تنها با استفاده از اینترنت از این حالت خارج و به آرامش می‌رسد که این به معنای اعتیاد به اینترنت است.

 

وی در پایان افزود: اعتیاد به اینترنت احتیاج به دارودرمانی ندارد اما حتما خانواده‌های که نشانه‌هایش را در کودکانشان می‌بینید باید سبک زندگیشان را عوض کنند و علاوه بر اینکه فرزندانشان را در خانه تشویق به خوانده کتاب کنند، وقت بیشتری را برای تفریح، پارک، پیاده‌روی و حتی یک وعده غذایی بیرون از خانه به خانواده و فرزندانشان اختصاص دهند.
 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار