کد خبر:۲۸۰۶۸۴

دانشمند ایرانی، پهپاد رباینده پهپاد ساخت

یک دانشمند ایرانی، پهپادی را با نرم‌افزار سفارشی خود اصلاح کرده که به آن امکان جست‌وجوی سیگنال‌های بی‌سیم دیگر پهپاد‌ها و کنترل آن‌ها را حین پرواز می‌دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سامی‌ کامکار در واقع با استفاده از نرم افزار SkyJack، پهپاد Parrot AR. Drone 2 را با اهداف خود سازگار کرده است.

 

کامکار در حوزه نرم‌افزار نامی آشنا است و جدید‌ترین کار وی شامل تجهیز پهپاد مزبور با یک رایانه Raspberry Pi، یک یواس‌بی و دو آداپتور بی‌سیم بوده که سپس نرم‌افزار SkyJack را بر روی آن آپلود کرده است.

 

این نرم‌افزار برای ابزار لینوکس طراحی شده و چند برنامه‌ پشتیبانی را برای ربودن هر نوع پهپاد در یک میدان هوایی مدیریت می‌کند.

 

زمانی که این پهپاد فعال شود، یکی از آداپتورهای بی‌سیم، هر نوع ارتباط بی‌سیم نزدیک را در طیفی از پیش‌تعریف‌شده کشف کرده و ارتباطات مرتبط با دیگر پهپاد‌ها را شناسایی می‌کند.

 

این فناوری سپس به صورت خودکار ارتباط این پهپاد‌ها را با مالکانشان قطع می‌کند، در‌‌ همان حال، آداپتور دیگر یک شبکه بی‌سیم ایجاد کرده و به گونه‌ای به پهپادهای ناتوان متصل می‌شود که گویی مالک اصلی آنهاست.

 

پس از آن، کنترلر به این پهپاد‌ها دسترسی کامل داشته و می‌تواند دستورات زبان برنامه‌ریزی Javascript را با استفاده از یک تبلت یا لپ‌تاپ صادر کند. همچنین مالک جدید می‌تواند مسیر و سرعت گروگان‌های خود را تغییر دهد.

 

نرم‌افزار SkyJack همچنین می‌تواند بر روی رایانه رومیزی برای ربودن هر نوع پهپادی که در طیف هوایی خاص پرواز می‌کند، عمل کند، اما بدیهی است که روی یک بستر سیار بیشتر سازگار می‌شود.

 

این نرم‌افزار دارای محدودیت‌های خاص خود است، زیرا فقط می‌تواند اهداف را در طیفی از نشانی‌های از پیش‌تعریف‌شده MAC در یک شبکه غیرایمن انتخاب کند.

 

در حال حاضر این نرم‌افزار قادر است، فقط کنترل دیگر پهپادهای Parrot را در اختیار داشته باشد، زیرا تمامی آن‌ها از بلوکی از نشانی‌های MAC استفاده می‌کنند.

 

کامکار، دستورالعمل‌های دقیق را بر روی وب‌سایتش به همراه کد منبع ارائه داده و این دستورالعمل‌ها به طور رایگان قابل‌دانلود هستند.

 

منبع: جهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
رضا
-
۲۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۱
يکي بگه آدرس سايتش چيه؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار