گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو» - محیا شهسواری؛ نامه سازمان بازرسی کل کشور به وزارت ورزش و جوانان و ممنوعیت حضور اعضای شورای شهر در انتخابات فدراسیون ها حسابی خبرساز گشته و با واکنش شدیدی از سوی هادی ساعی و عباس جدیدی روبرو شده است.
این نامه در حالی منتشر شد که کمتر از 24 ساعت تا انتخابات فدراسیون تکواندو باقی مانده بود و بر اساس آن هادی ساعی از حضور در انتخابات این فدراسیون منع شد.
با انتشار این خبر، ساعی بلافاصله به وزارت ورزش و جوانان مراجعه، و در دیدار با وزیر ورزش، برای تغییر در روند برگزاری انتخابات تلاش کرد.
شنیده ها حاکی است ساعی در این دیدار اعلام کرد که به دلیل تاخیر در ارسال این نامه و با توجه به زمان کوتاه تا انتخابات نیاز به فرصت بیشتری دارد تا بتواند یک تصمیم منطقی اتخاذ کند که نتیجه این دیدار نیز چیزی جز لغو انتخابات فدراسیون تکواندو نبود.
انتخابات فدراسیون تکواندو در حالی لغو شد که نامه سازمان بازرسی به صراحت ممنوعیت حضور شورای شهری ها را اعلام کرد و به این ترتیب هر گونه اقدامی بر خلاف این نامه منع قانونی پیدا کرد.
با لغو این انتخابات این سوال به وجود آمد که چرا وزارت ورزش با وجود نامه سازمان بازرسی انتخابات تکواندو را به تعویق انداخته است؟ آیا این فرصت دادن به ساعی معنای خاصی دارد؟ آیا برخی افراد بر حضور قهرمان المپیک پکن در این انتخابات اصرار دارند و دنبال راه حلی برای تغییر در نامه سازمان بازرسی هستند؟
ساعی نیز در این مدت به دنبال راهی برای حضور در انتخابات می گشت، اما هیچ مسیری برای او جز انصراف رسمی از شورای شهر وجود نداشته و ندارد.
شنیده ها حاکی است، نمایندگان مجلس و اعضای شورای شهر نیز در تماس تلفنی و حضوری با وزیر ورزش سعی در اعمال نفوذ داشتند و با تحت فشار قرار دادن گودرزی تلاش کردند تا ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو حضور داشته باشد.
گودرزی که پس از رد صلاحیت سه گزینه در مجلس، موفق شد رای اعتماد نمایندگان را بدست آورد، خود را وامدار نمایندگان مجلس می داند و آنها نیز با استفاده از این شرایط سعی در تغییر تصمیم وزارت ورزش دارند؛ درست است که وزارت ورزش و جوانان با رویکرد نظارت بیشتر نمایندگان در این بخش تاسیس شد، اما باید این مراقب بود که این نظارت به دخالت و اعمال نفوذ در تصمیمات قانونی وزارت ورزش تبدیل نشود.
آنجه مسلم است این است که نمایندگان مجلس در تلاش هستند تا با ورود، بر روند برگزاری انتخابات فدراسیون ها و با استفاده از فشار بر وزیر ورزش در تصمیمات این وزارتخانه اعمال نفوذ کنند که اگر چنین باشد باید پیگیری های بیشتری بر عملکرد وزیر ورزش و نمایندگان صورت گیرد.
درست است که نمایندگان مجلس به نمایندگی مردم در مجلس حضور یافته اند، اما مطمئناً دخالت آنها در انتخابات فدراسیون تکواندو ارتباطی با مردم نخواهد داشت و این پیگیری های آنها به حمایت از فردی خاص برای حضور در انتخابات فدراسیون ها بر می گردد.
سوال دیگر این است که چرا مجلسیها زمانی که نامه نخست سازمان بازرسی در مورد عدم حضور نمایندگان خانه ملت به انتخابات آمده بود، به این قضیه ورود نکردند و حالا که برخی از اعضای شورای شهر نمیتوانند در انتخابات فدراسیونها حضور داشته باشند، وارد این قضیه شدهاند؟
امیدوارم این بدعت جدیدی را در ورزش بوجود نیاورد که قانونگذاران کشور تلاش کنند با استفاده از جایگاه خود حمایت های شخصی از برخی افراد داشته باشند.
مقداد نجف نژاد، عضو فراکسیون ورزش در گفتوگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در واکنش به نامه سازمان بازرسی و ممنوعیت حضور هادی ساعی در انتخابات فدراسیون تکواندو گفت: از وزیر ورزش درخواست کردم تا ممنوعیت حضور شورای شهری ها در انتخابات فدراسیون ها را از مجلس استعلام بگیرد نه سازمان بازرسی کل کشور؛ چرا که سازمان بازرسی مرجع نیست.
وی در ادامه افزود: تفسیر قوانین موضوعی، با مجلس و تفسیر قوانین اساسی، با شورای نگهبان است و لازم است بدانیم که مشاغل تعریف شده هستند و مرجع آن سازمان بازرسی نیست و خود سازمان بازرسی هم باید از مجلس استعلام بگیرد.
به هر حال آنچه مسلم است نامه سازمان بازرسی ارسال شده و لازم الاجراست و تا همین جا هم تغییر در زمان برگزاری انتخابات فدراسیون تکواندو کاری غیر منطقی به نظر می رسد و لازم است تا وزارت ورزش به دور از اعمال نفوذهای نمایندگان مجلس هر چه سریعتر در این خصوص تصمیم گیری کند تا بیش از این ورزش کشور منتظر خودخواهی های برخی افراد برای حضور در انتخابات فدراسیون تکواندو نباشد.
بيست روز قبل از مسابقات جايزه بزرگ منچستر(کسب سهميه المپيک) که آذر امسال برگذار شد اقاي مرتضي کريمي(سرمربي سابق تيم ملي تکواندو) توسط آقاي پولادگر برکنار شد.
اين گونه سوء مديريت ها تا تبديل شدن فدراسيون تکواندو به يکي از پرحاشيه ترين فدراسيونهاي کشور منجر به تمايل جامعه تکواندو به عوض شدن رييس فدراسيون شد که در پي ان آقاي ساعي به عنوان جدي ترين رقيب اقاي پولادگر معرفي شد.اما دقيقا چند ساعت قبل از برگزاري انتخابات راي عجيب سازمان بازرسي همه را متعجب کرد چون اين ابلاغيه براي اولين بار صادر شد وبه گوش همه نا آشنا بود.