کد خبر:۲۸۳۶۶۱

اینستاگرام و گوگل پلی فیلتر شدند

شبکه اجتماعی اینستاگرام و سایت گوگل پلی فیلتر شدند.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، شبکه اجتماعی اینستاگرام و سایت گوگل پلی فیلتر شدند. این خبر هنوز از طرف هیچ مقام رسمی تایید نشده است اما از صبح امروز با وارد کردن دامنه اینستاگرام و گوگل پلی، صفحه مربوط به فیلترینگ نمایش داده می‌شود.

 

اینستاگرام، شبکه اجتماعی تازه‌ واردی بود که سال 2010 از طرف فیس‌بوک خریداری شده بود و در زمینه انتشار عکس فعالیت داشت.

 

شبکه اجتماعی اینستاگرام برخلاف عمر کوتاه خود توانسته بود طرفداران زیادی را در زمینه به اشتراک گذاری عکس ها و ویدئوها برای خود جمع کند.

 

گوگل پلی نیز پایگاهی برای عرضه و فروش محصولات گوگل و سیستم عامل اندروید به شمار می‌رفت که صبح امروز  از دسترس کاربران ایرانی خارج شد.

 

با فیلتر شدن گوگل پلی برای کاربران ایرانی، هرگونه دسترسی به اپ‌های اندروید قطع و امکان به روز‌رسانی های امنیتی دشوار خواهد شد. این امر موجبات بروز مشکلاتی برای تعداد زیادی از کاربران سیستم عامل اندروید را فراهم خواهد کرد.

 

پیش از این نیز وی چت به دلیل نقض حریم خصوصی افراد فیلتر شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
hadi
-
۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۹
کم کم ميشه ذات دولت جديد رو شناخت بايد کمي صبر داشت
ضمنا به قول روحاني در سخنان انتخاباتي اش نميشه جلوي آگاهي مردم رو گرفت و حق مردم استفاده از اين تکنولوژي هاست "نقل به مضمون"
5
5
مهران
-
۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۳
اين حق اونايي هستش که ميگن روحاني نتشکريم نوش جان حالا باز بايد نشست يک ساعت برنامه نوشت که چه جوري از اين فيلترينگ رد شد اپ ديت ها رو گرفت
4
6
حنانه
-
۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۱
ببخشيد فيلتر شکنش چيه همون فيسبوکه؟؟؟؟؟؟؟؟
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار