کارگران با طرح استاد شاگردی مخالف هستند
کد خبر:۲۸۴۵۶۷
آرش فراز

کارگران با طرح استاد شاگردی مخالف هستند

دبیرکل مجمع عالی نمایندگان کارگران گفت: تاکنون 6 هزار نفر از کارگران سراسر کشور با امضای طومار، مخالفت خود را با طرح استاد و شاگردی اعلام کرده‌اند.
کارگران با طرح استاد شاگردی مخالف هستند

به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» دبیرکل مجمع عالی نمایندگان کارگران گفت: تاکنون 6 هزار نفر از کارگران سراسر کشور با امضای طومار، مخالفت خود را با طرح استاد و شاگردی اعلام کرده‌اند.
 

 

 آرش فراز اظهار داشت: به دنبال اعلام حمایت و پشتیبانی اعضای مجامع نمایندگان کارگران استان‌های اصفهان، ایلام، تهران، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد، کرمان، مازندران، قزوین و فارس تاکنون بیش از 6 هزار نفر از کارگران سراسر کشور با امضای طومار، پشتیبانی و حمایت خود را از مجموعه اقدامات کمیته راهبری کارزار در مخالفت با طرح استاد و شاگردی اعلام کرده‌اند.

 

دبیرکل مجمع عالی نمایندگان کارگران  در گفت‌وگو با فارس افزود: در پی ارسال و تبیین مغایرت‌های قانونی این طرح از سوی سازمان تأمین اجتماعی به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با عنایت به مخالفت  وسیع نمایندگان کارگران کشور به نظر می‌رسد که مجموعه اقدامات با هدف جلوگیری از ادامه و گسترش دامنه شمول طرح یادشده، به مراحل نهایی خود نزدیک می‌شود.

 

فراز ادامه داد: با همه گیر شدن و گسترش دامنه مخالفت نمایندگان کارگران در استان‌‌های مختلف، انتظار عاجل جامعه کارگری اتخاذ تدابیر و تصمیمات فوری از مسئولان امر برای ابطال طرح استاد و شاگردی است.

 

تصویب و اجرای طرح استاد و شاگردی در اواخر دوره فعالیت دولت دهم آغاز شده، ولی به دلیل مغایرت مفاد آن با قوانین کار و تأمین اجتماعی با مخالفت فعالان کارگری کشور مواجه شده است.

 

بر اساس طرح استاد و شاگردی نوین، کارفرمایان مجازند نیروی بیکار و جویای کار را بدون در نظر گرفتن شرایط سنی تا مدت دو سال در کارگاه خود به عنوان کارآموز که در این طرح به عنوان شاگرد نامیده شده، بدون هیچ دستمزدی به کار بگیرند.

پربازدیدترین آخرین اخبار