آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۵۰۸۳
سجادی در گفت‌وگوی ویژه خبری:

اگر قصد مهره چینی داشتم، افراد قدیمی سرپرست فدراسیون‌ها نمی‌شدند/ مدیریت سرخابی‌ها تا پایان فصل تغییری نمی‌کند

معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش گفت: اگر قصد مهره چینی خود را برای انتخابات کمیته و فدراسیون ها داشتم، نباید افراد قدیمی به عنوان سرپرست فدراسیون‌ها انتخاب می‌شدند.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو، نصرالله سجادی، معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان شب گذشته مهمان گفت وگوی ویژه خبری بود که انتخابات فدراسیون های ورزشی در راس سوالات قرار داشت.

سجادی در خصوص  روند برگزاری مجامع انتخاباتی فدراسیون‌های ورزشی گفت: از حدود سه ماه قبل کارم را در وزارت ورزش و جوانان شروع کردم و سامان دادن به 17 فدراسیونی که با سرپرست اداره می شدند را در راس برنامه های خود قرار دادم چراکه براساس اساسنامه سرپرستی فدراسیون‌ها نباید بیشتر از شش ماه باشد.
 
وی در ادامه افزود:  به فکر نوشتن تقویمی برای برگزاری مجامع فدراسیون‌ها با ترتیبی که باید در اساسنامه و آیین نامه‌های مربوطه پیش بینی می‌شد افتادیم.و کار خود را با برگزاری انتخابات فدراسیون شنا و چوگان شروع کردیم و تا به امروز موفق به برگزاری انتخابت 9 فدراسیون شدیم و مابقی نیز حداکثر تا اواسط بهمن برگزار می شود.

 

معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش با اشاره به اینکه روند انتخابات دارای سیر مشخصی است، گفت: بعضی از فدراسیون‌ها در سال 92 و در همین شش ماهه دوم مهلت چهار ساله‌شان تمام می‌شود به طوری که دستور دوم وزارت ورزش این است که حتما در موعد مقرر تکلیف این فدراسیون ها نیز مشخص شود. 
 
وی با اشاره به اینکه از این به بعد نباید هیچ فدراسیونی با سرپست اداره شود گفت: سرپرستان فدراسیون ها نمی توانند برنامه ریزی مشخصی داشته باشند به گونه‌ای که فدراسیون با مشکلات بسیار زیادی روبه رو می‌شود و جز در موارد استثنا نباید فدراسیونی با سرپرست اداره شود.

 
سجادی با اشاره به اینکه فدراسیون کشتی نزدیک 27 ماه بود که با سرپرست اداره می‌شد، افزود:  حاصل این سرپرستی‌ها به وجود آمدن مشکلات زیاد است به طوری که امروزه خادم نزدیک به 7 و نیم میلیارد تومان بدهی دارد.
 
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی براینکه فدراسیون‌های باقی مانده در چه وضعیتی قرار دارند، خاطر نشان ساخت: انتخابات تیراندازی فقط به تعویق افتاده است به طوری که باید صلاحیت افراد از مراجع ذیربط مورد بررسی قرار بگیرد همچنین  طبق برنامه تا اواخر دی چهار فدراسیون انتخابات مجامعشان برگزار خواهد شد و مابقی هم تا پایان سال تعیین تکلیف خواهد شد.

 

معاون وزیر ورزش و جوانان در ادامه سخنان خود درباره چگونگی برگزاری انتخابات مجمع فدراسیون تکواندو و تعیین ریاست این فدراسیون گفت: آگهی ثبت نام در این خصوص همانند گذشته با توجه به قوانین از جمله ممنوع بودن حضور بازنشستگان و دوشغله‌ها اعلام شد و پس از اعلام آگهی شرایط مذکور برای انتخاب مجمع فدراسیون تکواندو، به فاصله 10 روز سازمان بازرسی کل کشور طی ارسال نامه‌ای با اشاره به قوانین موجود اعلام داشته که کسانی که عضو شورای اسلامی و یا نماینده شهر هستند، به عنوان دوشغله‌ها محسوب می‌شوند و نمی‌توانند به عنوان رئیس و نایب رئیس، خزانه دار و همچنین عضو مجمع فدراسیون‌ها فعالیت داشته باشند. 

 

وی با بیان اینکه سازمان بازرسی کل کشور نهادی است که زیر نظر قوه قضائیه فعالیت دارد گفت: این سازمان در تمام نهاد‌ها، سازمان و دستگاه‌های اجرایی کل کشور نظارت دارد و به عنوان یک دستگاه نظارتی نیز برای ما قانون را تصریح کردند و در نامه‌های ارسالی نیز مفاد قانون در رابطه با شرکت کنندگان در مجامع فدراسیون‌ها و تصدی‌گری پست ریاست و دیگر عناوین را اعلام کردند.  
  
معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش افزود: پس از اعلام این موارد از سوی سازمان بازرسی کل کشور ما نیز تمام این شرایط را برای داوطلبان اطلاع رسانی کرده‌ایم، ادامه داد: در فرم‌های تکمیلی کاندیدا‌ها نیز دو موضوع صراحتا تاکید شده که اگر این افراد بازنشسته و یا بازخرید شده باشند و یا اینکه جزو دوشغله‌ها محسوب شوند، به هیچ عنوان نمی‌توانند به عنوان رئیس، نایب رئیس، خزانه دار و عضو مجمع انتخاب شوند و بنا به مقررات این افراد فرم مذکور را پرکرده و امضاء می‌کنند. 
 
سجادی با بیان اینکه وضعیتی که برای فدراسیون تکواندو پیش آمد وضعیت و حالت خوبی نبود، گفت: مجمع به تنهایی به حاشیه کشیده نمی‌شود، زیرا دیگران فکر می‌کنند در این رابطه ذی نفع هستند و من فکر می‌کنم آن‌ها آشنا با قوانین نیستند، زیرا قانون در این باره نیز صراحتا موضع خود را اعلام کرده است که اعضای شوراهای اسلامی در سراسر کشور و نمایندگان مجلس که به تصویب مجلس رسیده است، نمی‌توانند عضو مجمع و به عنوان رئیس فدراسیون و نایب رئیس و دیگر مسئولیت‌ها را بپذیرند. 
 
وی با بیان اینکه بهتر است همه ما پایبند به قانون باشیم، افزود: برای اینکه مشکلی در این رابطه به وجود نیاید، ما نیز شرایط مذکور را به صورت کامل اطلاع رسانی کرده‌ایم و در انتخابات تکواندو که به مدت 10 روز به تعویق افتاد، تمام اعضای مجمع نیز طی نامه‌ای از تاخیر به وجود آمده به بنده گلایه داشتند و بنا به اقتضاء و دستور وزیر ورزش این اقدام انجام شد و یکی از اعضا (هادی ساعدی) اعلام کردند که ما به وی فرصت بدهیم تا از سازمان بازرسی کل کشور نامه بیاورند تا بتوانند در انتخابات شرکت کنند یا اینکه از سمت خود به عنوان عضو شورای شهر تهران استعفا داده و در این انتخابات شرکت کنند و به هیچ عنوان بحثی در این رابطه که وی اعلام کند این قوانین را قبول ندارد، نبوده است و این مدت 10 روزه نیز برای انجام این کار بوده است. 

  
معاون وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: مرجع قانونی برای رسیدگی به اعتراضات وشکایات کاندیدا‌ها برای روند برگزاری انتخابات مجامع فدراسیون‌ها فراهم است و هر کسی در این رابطه مستنداتی دارد می‌تواند به مراجع ذی ربط مراجعه کند. 
 
سجادی تاکید کرد: از کسانی که عنوان می‌شود برای یک شهر تصمیم می‌گیرند و با قانون آشنا هستند توقع این است که بیش از دیگران رعایت کننده قوانین باشند و اگر همه پایبند به قانون باشیم، بسیار بهتر خواهد بود. 
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری انتخابات مجمع فدراسیون کشتی گفت: در انتخابات این فدراسیون نیز آقای جدیدی که عضو شورای شهر تهران هستند، این اعتراض را اعلام کرده بودند، این در حالیست که وی در جلسه‌ای که آقای ساعی به منظور دوشغله شدن وی و ممانعت از حضور وی برای انتخابات تکواندو برگزار شده بود حضور داشتند، اما آقای جدیدی تاکید داشتند که در انتخابات کشتی باید حضور داشته باشند و ما هم اعلام کردیم اگر فکر می‌کنید قانون این اجازه را به شما می‌دهد حتما حضور پیدا کنید اما قانون نیز این اجازه را به شما نخواهد داد. 

 
سجادی در بخش دیگری از سخنان خود، درباره مانع از حضور طالقانی در انتخاب فدراسیون زورخانه‌ای، اظهار داشت: در این خصوص اصل موضوع که بازنشستگی است در حال فراموش شدن است و برخی اعلام کردند که به دلایل دیگری از ورود آقای طالقانی به انتخابات این فدراسیون ممانعت شده است، این در حالی است که سه روز قبل از برگزاری این انتخابات آقای طالقانی در تماس تلفنی با بنده اعلام کردند که برای شرکت در انتخابات فدراسیون باید چه اقدامی انجام دهند و بنده پاسخ دادم قانون همه چیز را مشخص کرده و شما به دلیل بازنشسته بودن نمی‌توانید در این انتخابات شرکت کنید و همچنین ایشان تقاضا داشتند که اگر امکان باشد در انتخابات حضور داشته باشند، اما به ایشان پیشنهاد کردیم که در این انتخابات حضور پیدا نکنند و از وی نیز در مراسم تودیع و معارفه حتما قدردانی خواهیم کرد.  
 
وی ادامه داد: در ادامه این مکالمه تلفنی نیز آقای طالقانی تاکید کردند که برای دقایقی در این جلسه حضور پیدا می‌کنند و ما هم اعلام کردیم که اگر تمایل دارند می‌توانند حضور پیدا کنند و ما هیچ مشکلی نداریم، اما صبح روز برگزاری انتخابات نیز برخی به بنده اعلام کردند که امکان دارد حواشی به وجود بیاید، به همین منظور چندین بار با آقای طالقانی تماس گرفتم، اما وی پاسخ نداد و حتی در این رابطه نیز به مشاور خود دستور دادم تا با وی و یا نایب رئیس و دبیر ایشان تماس بگیرند و اعلام کنند که بهتر است آقای طالقانی در این جلسه حضور پیدا نکنند و در این میان نیز اعتراضاتی از سوی برخی کاندیدا‌ها وجود داشت زیرا وقتی که وی کاندیدا نیست چرا باید در جلسه حضور پیدا کند و این موضوع را نیز برخی کاندیدا‌ها در‌‌ همان روز به بنده اعلام کردند.

 

معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش ادامه داد: ما می‌توانیم بر روی قانون مانور دهیم، مسئله‌ای که شما مطرح کرده‌اید را رسانه‌ها بزرگ کردند ما قصد داریم علاقه مندان را دعوت کنیم اما این مسئله جدایی از این است که فدراسیون‌های دیگر نیامدند اگر سرپرست دیگر فدراسیون‌ها نیز جز نامزد‌ها نباشد درخواست داریم که حضور نیابند که در مورد این مسئله فکر نمی‌کنم مشکلی باشد. 
 
وی هم چنین در پاسخ به این سوال مبنی براینکه آقای بهرام شفیع مدیر و سرپرست فدراسیون‌ها چگونه براساس قوانین به این سمت منصوب شدند، پاسخ داد: مجوز برای فدراسیون‌ها به این گونه صادر می‌شود که فقط برای بازنشستگان است نه اعضای شورای شهر. قانون اجازه داده در صورت تشخیص دولت افراد بازنشسته اعاده به کار شوند اما در مورد نمایندگان مجلس این گونه نیست و در مورد آقای شفیع این مجوز از سوی هیئت دولت صادر شده است.  
 

سجادی در پاسخ به این سوال که انتخابات کمیته ملی المپیک انجام شده یا خیر و به کجا خواهد انجامید، گفت: برابر قانون کمیته ملی المپیک دارای حقوق غیردولتی است که درسال 76 در زمره موسسات غیردولتی قرار گرفت و در آن زمان نیز بنده در این کمیته حضور داشتم این کمیته بر فدراسیون‌ها نظارت دارد همین مواردی را که ذکر شد برای بازخرید شدگان و هم چنین اعضای مجلس شورای اسلامی و اعضای هیئت رئیسه نیز که قصد کاندیدا شدن دارند قابل اجراست البته کمیته ملی المپیک 11 نفر حضور دارند که 6 نفر عضو هستند.  
 

وی در پاسخ به این سوال که گفته شده شما قصد دارید با اعمال نفوذ مهره چینی‌های خود در کمیته ملی المپیک و هم چنین فدراسیون‌ها را انجام دهید، بیان کرد: این مسئله را من نیز شنیده‌ام البته باید بگویم شاید به من می‌خورد که این‌ها می‌گویند اما ما 8 فدراسیون داریم که انتخابات آن‌ها برگزار شده که البته از 2 فدراسیون عضو مجمع نیستند. 

 

معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: اگر من قصد مهره چینی داشتم، نباید افراد قدیمی به عنوان سرپرست فدراسیون‌ها انتخاب می‌شدند.اگر من قصد چنین کاری داشتم این افراد انتخاب شوند، اگر عمری باقی باشد خواهیم دید که من چنین قصدی را نداشته و ندارم‌‌ همان طور که درفدراسیون تکواندو شاهد هستیم آقای فولادگر انتخاب شده و کارنامه‌اش نیز روشن است و یا آقای خادم که از تعداد 38 رای 37 یعنی تقریبا 100 درصد آرا را به خود اختصاص داده است. 
 
وی تاکید کرد: به نظر من این گونه صحبت کردن در شرایط فعلی درست نیست، ما برای المیپک ریو زمان زیادی نداریم باید تلاش کرده و دلسوزانه‌تر رفتار کنیم البته همواره در ورزش در مورد رسانه حرف وحدیث زیاد است اما اگر فکر می‌کنند مشکلی وجود دارد بهتراست از طریق مراجع قانونی پیگیری کنیم. 


سجادی هم چنین در مورد دو تیم پرطرفدار پایتخت و اینکه مدیریت آن‌ها چگونه خواهد بود، اظهار داشت: مدیریت هر دوتیم استقلال و پرسپولیس تا پایان این فصل تغییری نخواهد کرد ،این مسئله روشن است، اما اگر مدیرعامل بخواهد استعفا دهد ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد که این مسئله محق نشود.  
 
وی ادامه داد: این دو تیم در حال حاضر در رده قهرمانی هستند، در مورد مدیریت‌ها باید تدبیرشود، دو تیم دارای هیئت مدیره بوده و این افراد مسئولیت خاص خود را دارند و در هنگام بروز مشکل وظیفه وزارت ورزش نیست که بخواهد در این مسائل داخل شود خودشان باید به تعهداتشان عمل کنند.  
 
معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در مورد بازی‌های آسیایی اینچوان و هم چنین میزان آمادگی ورزش کشور برای حضور در این مسابقات تصریح کرد: از روزی که بنده در سرکار حاضر شده‌ام در کنار کارهایی که انجام می‌دهیم جلسات مستمری را با گروه‌های ورزشی که مدال آورند برگزار کرده‌ایم و تلاش‌ها این است که بتوانیم این تیم‌ها را روانه کرده تا مدال بیاورند. 
 
وی ادامه داد: فکر می‌کنم به دست آوردن نتیجه‌ای که در بازی‌های گوانجو به دست آورده‌ایم در شرایط فعلی سخت‌تر است زیرا میزبان کار ما را در بسیاری از رشته‌ها سخت کرده است، اگر در گوانجو با 20 مدال طلا چهارم شدیم در این دوره از مسابقات باید 24 مدال طلا کسب کنیم که البته با وضعیت فعلی کار مشکل است اما باید تلاش کنیم. 
 
سجادی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر مدیریت‌ها تلاش می‌کنند و زحمت می‌کشند همگی باید کمک کنیم، زیرا در این مسئله مهارت و تکنیک‌ها نقش دارد یک قهرمان حاصل یک کار 10 یا 12 ساله است اما مطمئنا ما می‌توانیم اعضای شرکت کننده در این مسابقات را آماده‌تر ببریم و با کمک کمیته ملی المپیک حتما این چنین خواهد شد. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار