کد خبر:۲۸۵۱۲۱
ویتامین ایی مانع پیشرفت بیماری آلزایمر میشود
مصرف ویتامین ایی میتواند پیشرفت بیماری آلزایمر خفیف تا متوسط را به تاخیر اندازد.
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ پژوهشگران دانشگاه مینیاپولیس آمریکا به سرپرستی موریس دیسکن به مدت دو سال بر روی تاثیر ویتامین ایی، ماده ممانتینmémantine و همچنین ترکیب این دو ماده ، بر روند پیشرفت بیماری آلمزایمر در 313 بیمار تحقیق کردند و به این نتیجه رسیدند که تنها ویتامین ایی پیشرفت این بیماری را به تاخیر میاندازد.
درحال حاضر از ممانتین برای درمان دمانس یا زوال عقل متوسط و حاد استفاده میشود.
به گزارش پایگاه اینترنتی تاپ سانته، ویتامین ایی به خاطر داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی شهرت دارد. این ویتامین بیشتر در روغنهای نباتی، مارگارین، گیاهان روغنی همچون دانههای آفتابگردان، بادام، بادام زمینی، فندق و دیگر مغزها، و همچنین غلات سبوسدار و میوه آووکا وجود دارد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی غذا و دارو
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.