کد خبر:۲۶۱۹۷۸
طب سنتی-14
زرد چوبه بخورید فراموشی نگیرید!
زردچوبه گیاهی است که باعث کاهش علایم آرتروز، روماتیسم و پیشگیری از آلزایمر می شود.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، زردچوبه گیاهی از خانواده زنجبیل و بومی هندوستان است که بیشترین کاربرد آن رنگ دادن به غذاها است.
در قرون وسطی در کشورهای اروپایی چون زعفران گران بود به جای آن از زردچوبه استفاده می کردند این شد که به آن می گفتند زعفران هندی!
زردچوبه علاوه بر رنگ دادن به غذا عطر خوبی نیز به آن می دهد به ویژه اگر نوع آن شیرین باشد.
طبع این گیاه گرم و خشک است و در تهیه بیشتر غذاها: انواع آبگوشت، خورشت، کوفته، بادمجان، شکم پُر، باقلاقاتق، میگو پلو، دلمه برگ مو، دمی باقلا، شامی، تاس کباب، کاله جوش، کباب کوبیده، کتلت و... کاربرد دارد.
مضرات زردچوبه
کسانی که به صرع و ناراحتی های قلبی مبتلا هستند باید در خوردن زردچوبه احتیاط کنند؛ زیاده روی در خوردن زردچوبه دهان را تلخ می کند و پوست را به خارش می آورد.
فواید زردچوبه
زردچوبه ادرارآور،اشتها آور، ضدنفخ، تصفیه کننده خون، ضدعفونی کننده و التیام بخش زخم ها است؛ باعث افزایش ترشح انسولین، کاهش چربی و قند خون در بیماران دیابتی نیز می شود.
زردچوبه برای کاهش علایم آرتروز، روماتیسم و پیشگیری از آلزایمر مفید و مانع مسمومیت کبد می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
سر سفره که ميشيني فقط استرس داري که چي تو لقمت باشه چي نباشه