استفاده طولانی مدت از جوش شیرین مانع جذب ویتامین ها در بدن می شود.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، جوش شیرین پودری سفید رنگ و یکی از نمک های سیدم بی بو و بی طعم در ترکیب با کربنیک اسید است.
جوش شیرین طبع گرمی دارد و در انواع نان ها، کیک ها و کوکوها برای ترد و سبک کردن نان و کیک استفاده می شود.
خواص دارویی نیز یکی دیگر از کاربردهای جوش شیرین است.
مضرات جوش شیرین
کسانی که در خوردن جوش شیرین زیاده روی کنند دچار استفراغ و کم اشتهایی می شوند.
مصرف طولانی مدت جوش شیرین مانع جذب ویتامین می شود، جذب کلسیم، آهن و روی در دستگاه گوارش را نیز دچار مشکل می سازد که نتیجه آن نیز کم خونی، فقر آهن و یا کمبود کلسیم است،علاوه بر این سبب جمع شدن کلسیم در کلیه ها و ضعف آنها می شود.
خواص جوش شیرین
جوش شیرین ضد نفخ است و ترشی معده را از بین می برد.
از جوش شیرین در درمان شوره سر، عرق پا، جوش و آفت دهان، زخم معده و خارش های پوستی استفاده می شود.