کد خبر:۲۶۰۹۹۶
طب سنتی-10
استفاده زیاد از جوش شیرین باعث دفع ویتامین ها می شود
استفاده طولانی مدت از جوش شیرین مانع جذب ویتامین ها در بدن می شود.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، جوش شیرین پودری سفید رنگ و یکی از نمک های سیدم بی بو و بی طعم در ترکیب با کربنیک اسید است.
جوش شیرین طبع گرمی دارد و در انواع نان ها، کیک ها و کوکوها برای ترد و سبک کردن نان و کیک استفاده می شود.
خواص دارویی نیز یکی دیگر از کاربردهای جوش شیرین است.
مضرات جوش شیرین
کسانی که در خوردن جوش شیرین زیاده روی کنند دچار استفراغ و کم اشتهایی می شوند.
مصرف طولانی مدت جوش شیرین مانع جذب ویتامین می شود، جذب کلسیم، آهن و روی در دستگاه گوارش را نیز دچار مشکل می سازد که نتیجه آن نیز کم خونی، فقر آهن و یا کمبود کلسیم است،علاوه بر این سبب جمع شدن کلسیم در کلیه ها و ضعف آنها می شود.
خواص جوش شیرین
جوش شیرین ضد نفخ است و ترشی معده را از بین می برد.
از جوش شیرین در درمان شوره سر، عرق پا، جوش و آفت دهان، زخم معده و خارش های پوستی استفاده می شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.