کد خبر:۴۰۳۲۷۳
حاجی فرجی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» :

کنترل استفاده از جوش شیرین در نانوایی‌ها امسال بسیار بیشتر است/ پیگیری لیبلینگ مواد غذایی

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی با اشاره به اینکه کنترل استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها امسال بسیار بیشتر است، گفت: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده از انتهای سال گذشته لیبلینگ مواد غذایی اجباری شد و امسال آن را دنبال می کنیم.

مجید حاجی فرجی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص برنامه های این سازمان در هفته سلامت و همچنین در راستای ارتقای ایمنی غذا گفت: برنامه های ما در راستای شورای سلامت و ایمنی غذای کشور است که کارهای تحقیقاتی و سنجش و تست ایمنی غذا با همراهی سازمان های ذیربط از جمله سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی، جهاد و کشاورزی و سازمان ملی استاندارد و همچنین دفاتر مرتبط با وزارت بهداشت انجام می‌شود.

 

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی افزود: ما هم سفارشات تحقیقاتی را انجام می دهیم و هم خود تحقیقاتی را در راستای تهیه کردن اطلاعات کافی برای سیاست گذاری و در اختیار گذاشتن دولتمردان انجام می دهیم و این کار را در سال جاری نیز ادامه خواهیم داد.

 

حاجی فرجی تصریح کرد: یکی از نکات اساسی که در راستای فعالیت های گذشته همچنان نیز امسال آن را دنبال می کنیم پیگیری لیبلینگ مواد غذایی است که سازمان غذا و دارو خوشبختانه آن را آغاز کرده و با پیگیری های مختلفی که در انتهای سال گذشته انجام شد این موضوع به صورت اجباری درآمد و امسال نیز آن را با جدیت دنبال می کنیم.

 

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: همچنین در بحث نمک و میزان جوش شیرین در نان امسال آن را با جدیت بیشتری دنبال می کنیم و خوشبختانه وزارت بازرگانی اعلام کرد که کنترل استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها امسال بسیار بیشتر است اما همچنان این نگرانی وجود دارد.

 

وی ادامه داد: در بحث آلاینده های مواد غذایی از مزرعه تا سفره پیگیری ها را انجام خواهیم داد و در راستای تعیین سیاست گذاری ها تحقیقات در این زمینه ادامه پیدا می کند.

 

حاجی فرجی با اشاره به اینکه بحث کاهش شکر و چربی یکی دیگر از موارد مهمی است که امسال دنبال می کنیم گفت: بحث کاهش شکر و چربی را در مواد غذایی چه در محصولات و چه در امور صنفی پیگیر آن هستیم.

 

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی خاطر نشان کرد: چالش اصلی که سال گذشته وجود داشت و امسال باید با تلاش جهادی آن را به وضعیت مطلوبی برسانیم بحث آلاینده های مواد غذایی است که در دستور کار قرار دارد و پیگیر آن هستیم.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار