مجید حاجی فرجی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص برنامه های این سازمان در هفته سلامت و همچنین در راستای ارتقای ایمنی غذا گفت: برنامه های ما در راستای شورای سلامت و ایمنی غذای کشور است که کارهای تحقیقاتی و سنجش و تست ایمنی غذا با همراهی سازمان های ذیربط از جمله سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی، جهاد و کشاورزی و سازمان ملی استاندارد و همچنین دفاتر مرتبط با وزارت بهداشت انجام میشود.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی افزود: ما هم سفارشات تحقیقاتی را انجام می دهیم و هم خود تحقیقاتی را در راستای تهیه کردن اطلاعات کافی برای سیاست گذاری و در اختیار گذاشتن دولتمردان انجام می دهیم و این کار را در سال جاری نیز ادامه خواهیم داد.
حاجی فرجی تصریح کرد: یکی از نکات اساسی که در راستای فعالیت های گذشته همچنان نیز امسال آن را دنبال می کنیم پیگیری لیبلینگ مواد غذایی است که سازمان غذا و دارو خوشبختانه آن را آغاز کرده و با پیگیری های مختلفی که در انتهای سال گذشته انجام شد این موضوع به صورت اجباری درآمد و امسال نیز آن را با جدیت دنبال می کنیم.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی اظهار داشت: همچنین در بحث نمک و میزان جوش شیرین در نان امسال آن را با جدیت بیشتری دنبال می کنیم و خوشبختانه وزارت بازرگانی اعلام کرد که کنترل استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها امسال بسیار بیشتر است اما همچنان این نگرانی وجود دارد.
وی ادامه داد: در بحث آلاینده های مواد غذایی از مزرعه تا سفره پیگیری ها را انجام خواهیم داد و در راستای تعیین سیاست گذاری ها تحقیقات در این زمینه ادامه پیدا می کند.
حاجی فرجی با اشاره به اینکه بحث کاهش شکر و چربی یکی دیگر از موارد مهمی است که امسال دنبال می کنیم گفت: بحث کاهش شکر و چربی را در مواد غذایی چه در محصولات و چه در امور صنفی پیگیر آن هستیم.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی خاطر نشان کرد: چالش اصلی که سال گذشته وجود داشت و امسال باید با تلاش جهادی آن را به وضعیت مطلوبی برسانیم بحث آلاینده های مواد غذایی است که در دستور کار قرار دارد و پیگیر آن هستیم.