کد خبر:۲۸۵۱۴۱
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

حمایت جدی از عرصه گیم به عهده وزارت ارشاد و نهادهای فرهنگی است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: وزارت ارشاد و نهادهای فرهنگی می‌بایست از عرصه گیم حمایت جدی کنند.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عرصه بازی‌های رایانه‌ای می‌تواند در ترویج فرهنگ ایرانی- اسلامی نقش مهمی را ایفا کند، گفت: وزارت ارشاد و نهادهای فرهنگی می‌بایست حمایت جدی از این بخش به عمل آورند.

 

«لاله افتخاری» یادآورشد: مجلس نیز به عنوان نهاد قانون گذاری در زمینه بحث بودجه می تواند نقش حمایتی از بازی های رایانه ای داشته باشد.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه ضرورت تولید بازی‌های رایانه‌ای مفید و ترویج بازی‌های پرتحرک در دیدار اخیر ایشان با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و ادامه داد: شناسایی بازی های رایانه ای که از نظر فرهنگی با جامعه سازگار نیست، باید محور کاری شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گیرد.

 

افتخاری به نقش مجلس در ترویج فرهنگ ایرانی- اسلامی اشاره کرد و افزود: در زمینه ضرورت افزایش بودجه بازی های رایانه ای مباحثی مطرح شده که مجلس باید در زمینه تصویب قوانین اقداماتی را انجام دهد.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشورهای غربی با تولید آثار متنوع در زمینه بازی های رایانه ای سعی در ترویج فرهنگ غربی در بین کشورهای اسلامی را دارند، گفت: گیم ابزاری است که استکبار در عرصه جنگ نرم بر علیه کشورهای مستقل و اسلامی به کارگرفته است.

 

افتخاری به نقش تولیدکنندگان بازی های رایانه ای اشاره کرد و توضیح داد: با توجه به جایگاه گیم در گستره فرهنگ تولیدکنندگان می توانند با ارایه آثار جذاب، تکینکی و متناسب با ارزش های مورد احترام جامعه هجمه فرهنگی را خنثی کنند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به توفیق های بین المللی حاصل شده در عرصه گیم ایرانی اشاره کرد و ادامه داد: تلاش ها برای دستیابی به تولید و عرضه مطلوب در این عرصه می بایست تداوم یابد.

 

بازی های رایانه ای برای رقابت با تولیدات خارجی نیازمند حمایت جدی و سرمایه گذاری اساسی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار