کد خبر:۲۸۵۵۷۸

داعش ۵۰ خبرنگار و فعال رسانه‌ای را تیرباران کرد

منابع خبری وابسته به تروریست‌ها اعلام کردند که گروه تروریستی داعش شب گذشته ۵۰ تن از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در حلب را تیرباران کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، گروه تروریستی داعش که این روز‌ها با دیگر گروه‌های مخالف در شمال سوریه و دیگر مناطق این کشور درگیر شده است، در تازه‌ترین اقدام خود شب گذشته 50 نفر از خبرنگاران و فعالان حوزه رسانه در حلب را تیرباران کرد.
 
صفحات فیس بوک وابسته به گروه‌های تروریستی با تکرار گسترده این خبر نوشتند: این افراد مدتهاست که توسط داعش در بیمارستان چشم پزشکی حلب در بازداشت به سر می‌بردند و این گروه تروریستی آنان را شامگاه گذشته اعدام کرده است.
 
اسامی برخی از این افراد که وابسته به جبهه النصره بودند به این شرح است: قتیبة ابو یونس، امین ابو محمد، سلطان الشامی و محمد قرانیة.
 
این افراد اوایل دسامبر گذشته از دفتر کار خود در الکلاسه حلب ربوده شده بودند و در این بیمارستان که داعش از آن به عنوان مقر خود استفاده می‌کرد، نگهداری می‌شدند.
 
لازم به ذکر است که دولت اسلامی عراق و شام، همواره مخالف خبرنگاران و نویسندگان بوده و هر فرد مخالف خود در این عرصه را ربوده و تیرباران می‌کند.

 

 

منبع: العالم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۵
واي تف به ذاتشون اون پرچم مقدسو از دستشون بگيرين
خدايا يه بلاي آسماني نازل کن به هلاکت برسن اين قوم يعجوج معجوج
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار