کد خبر:۲۸۶۷۵۴
توسط دانشمند ایرانی صورت گرفت؛

ساخت 24 ساعته یک خانه با فناوری چاپگر سه‌بعدی

محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی یک چاپگر سه‌بعدی بتنی ساخته که امکان ساخت یک خانه کامل را تنها در یک روز فراهم می‌کند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، محقق ایرانی دانشگاه کالیفرنیای جنوبی یک چاپگر سه‌بعدی بتنی ساخته که امکان ساخت یک خانه کامل را تنها در یک روز فراهم می‌کند.
 
 فناوری چاپ خانه که توسط پروفسور «بهرخ خوشنویس» توسعه یافته است، «Contour Crafting‌» نام دارد که هزینه ساخت یک خانه را به طور چشمگیری کاهش می دهد.
 
چاپگر سه‌بعدی بتن در این سیستم شامل بازوهای رباتیک بر روی دو ریل و نازل‌های متصل به بشکه‌های بتن است که توسط رایانه کنترل می‌شوند.
 
نازل چاپگر با استفاده از الگوی رایانه‌یی، بتن را به صورت لایه به لایه روی یکدیگر قرار می‌دهد؛ در این شرایط می‌توان یک خانه کامل 232 مترمربعی را تنها در مدت 24 ساعت آماده کرد.
 
با استفاده از این فناوری، یک خانه یا مجموعه‌ای از خانه‌ها با طرح‌های مختلف به صورت کاملا خودکار از روی الگوی رایانه‌یی ساخته می‌شوند و این ساختارهای چاپ سه‌بعدی از مقاومت بالاتری نسبت به روش‌های سنتی ساخت برخوردار هستند.
 
با جایگزین شدن این ربات‌های غول‌پیکر به جای نیروی انسانی، هزینه‌های ساخت کاهش پیدا می‌کند. از این روش می‌توان برای ساخت سریع واحدهای مسکونی در مناطق حادثه دیده در بلایای طبیعی استفاده کرد.
 
امکان ساخت پایگاه فضایی بر روی ماه یا سیاره مریخ از دیگر کاربردهای فناوری Contour Crafting عنوان می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار