کد خبر:۲۸۷۶۷۳
در اسناد اسنودن آمده است

امریکا از کامپیوترهای متصل نشده به اینترنت نیز جاسوسی می‌کند

آژانس امنیت ملی آمریکا، فن‌آوری محرمانه‌ای در اختیار دارد که امکان آن را می‌دهد تا از کامپیوترهایی که به اینترنت وصل نیستند هم جاسوسی کند.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، آژانس امنیت ملی آمریکا از سری‌ترین سازمان‌های اطلاعاتی این کشور است آژانس امنیت ملی آمریکا، فن‌آوری محرمانه‌ای در اختیار دارد که امکان آن را می‌دهد تا از کامپیوترهایی که به اینترنت وصل نیستند هم جاسوسی کند.

 

روزنامه نیویورک تایمز به نقل از اسناد ادوارد اسنودن، افشاگر اطلاعات محرمانه دولت آمریکا، نوشته است که این آژانس صد هزار دستگاه کامپیوتر را به فرستنده‌های رادیویی کوچکی مجهز کرده بود تا اطلاعات موجود در آنها را به دست آورد.

 

این روزنامه گفته است که در استفاده از این روش، ارتش روسیه، چین و کارتل‌های مواد مخدر از جمله اهداف آژانس امنیت ملی آمریکا بوده‌اند.

 

نیویورک تایمز نوشته که آژانس امنیت ملی آمریکا با نصب تخته مدار یا کارت‌های یو اس بی در کامیپوترها، این امکان را می‌یافت تا با استفاده از امواج رادیویی ارسالی، اطلاعات موجود در کامیوترها را بی‌آنکه به اینترنت وصل باشند به دست آورد.

 

این فن‌آوری اگرچه پدیده جدیدی نیست اما تا کنون خبری در مورد استفاده از آن توسط سرویس‌های جاسوسی آمریکا منتشر نشده بود.

 

آژانس امنیت ملی آمریکا در واکنش به این خبر گفته است که هدف های مورد نظر، در خاک آمریکا نبودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار