کد خبر:۲۸۷۷۳۲
غریبی در گفت‎وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

آنچه در توافقنامه داده‌ایم با آنچه گرفته‌ایم قابل مقایسه نیست / صنعت هسته‌ای نماد پیشرفت کشور است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه آنچه در توافقنامه داده‌ایم با آنچه گرفته‌ایم قابل مقایسه نیست،گفت: امیدوارم شاهد ...

وحید غریبی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» در ارزیابی برداشتن اولین گام داوطلبانه از سوی ایران در تعلیق بخشی از تاسیسات هسته‌ای در ایران گفت: امری که باید به آن توجه کنیم آن است که در این تواقنامه آنچه که «داده‌ایم» با آنچه «گرفته‌ایم» قابل مقایسه نیست ولی جای سوال و تعجب فراوان است که برای اجرای مراحل توافقنامه،چرا ما باید شروع کننده و اول باشیم.

 

وی با ابراز امیدواری از اینکه مسئولان سیاست خارجی کشورمان بعدها در کتاب‌های خاطراتشان به اشتباه بودن عملکرد خود در عرصه سیاست خارجی معترف نشوند ادامه داد: با وجود آنکه از سوم آذر ماه که هیاهو و خوشحالی مسئولین و دیپلمات ها از توافقنامه را شاهد هستیم ،تعابیر و توجیه های مختلف و متنوعی از این توافق نامه بیان شده است که مهمترین آن «فروریختن کوه یخ تحریم‌ها» و یا «ترک برداشتن ساختار تحریم» بوده است، در حالی که بعد از شروع فاز اول توافق نامه ،دیپلمات های ما در جلساتی که با طرف های غربی دارند احساس نکنند که مواضع آنها گستاخانه تر شده است که در اینصورت این امر به معنای «فرو ریختن آرزوها و خیال ها و ترک برداشتن منافع و فرصت های ملی» خواهد بود.


غریبی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری فرموده اند صنعت هسته ای ، نماد پیشرفت کشور دانستند، تصریح کرد: اجرای توافق نامه ژنو، نباید باعث شود که کشوراز این نماد فاصله بگیرد لذا بهتر است هر چه زودتر یک تیم کارشناسی و دلسوز(خارج از تیم های دولتی و دیپلماتیک فعلی)؛با حضور برخی از نمایندگان مجلس ،بعضی از اعضای تیم هسته ای سابق و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی جهت پایش ، ارزیابی و ممیزی روند پیاده سازی متن تواقنامه تشکیل شود و بطور مداوم نتایج و خروجی های علمی و کارشناسی حاصله را به مردم ارائه نمایند چراکه انتظارت ما از جامعه مجلس بیش از روند فعلی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
احمد
-
۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۳
واقعا هم همين طور است.اميدواريم در کتاب خاطرات سياستمداران فعلي ما نوشته نشود که در توافق نامه ژنو دچار خطا شده اند.!که احتمال مي رود خطايي بس بزرگ باشد.
16
0
ياس سفيد
۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۲
اين رفتار هاي تيم مذاکره کننده حتما انها راگستاختر خواهد کرد تنها راه نجات از اين بحران تحريم دوباره ايران از سوي آمريکا است چون فقط با اين يهانه همه چيز ملغا ميشود.ولي من باز شک دارم بعضي از مسئولان دوباره تحريم جديد را چيز جدايي از توافق نامه بدانند.از يه طرف خيالمون راحته که سيد علي را داريم ايشان مواظب همه چيز هست خدايا ايشان را نگهدار.
دينا
-
۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۱
با توجه به شرايط فعلي جامعه و متاسفانه وضعيت اقتصادي مردم،سياستمداران ما فقط به اين فکر مي کنند که راه درست و اجتناب ناپذير از تشديد تحريم ها فقط عقب نشيني ولو برخلاف عزت ملي ايرانيان است.اميدواريم ايشان همانطور که امام خامنه اي (مدظله العالي) فرمودند هر چه زودتر تغيير رويه داده و بر روي ديپلماسي داخلي تکيه کنند. و طبق فرموده هاي ايشان اين نيز تجربه ايست تا همگان بدانند امريکا دشمن بزرگ اسلام و ايران است.
3
0
سادات
-
۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۵
خدا بخير کند اين توقف غني سازي را.
خوشا بحال شهيدان هسته اي که رفتند و اين اوضاع و احوال را نديدند.به قول اين برادر دعا مي کنيم که مسئولين سياسي و دولتي فعلي ما در آينده ننويسند که اشتباه کردند که به غربي ها اعتماد کردندکه واقعا بايد جوابگوي مردم و وجدان خود بايد باشند.
7
0
ميثم اميريان
-
۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۴
اصلا تحليل شمارا قبول ندارم چون از دنياي سياست هيچ اطلاعي نداريد.
0
3
ز
-
۰۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۸
سلام.
واقعا تفسير بجا و خوبي بود.
ترک برداشتن ساختمان تحريم يا ويراني بناي فرصت و اعتماد ملي!!!
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار