آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۹۰۸۶
افشارزاده:

هر کاری انجام داده‌ام برای سربلندی کشورم بوده است/ مراسم را به تاخیر بیندازید

دبیر سابق کمیته ملی المپیک طی پیامی از جامعه ورزش خواست تا مراسمی که به منظور قدردانی از وی برگزار می‌شود را به تاخیر بیندازند.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، بهرام افشارزاده، دبیر سابق کمیته ملی المپیک در پیامی از دوستان و پیشکسوتان ورزشی خواست تا مراسم قدرانی ای که قرار است از وی صورت بگیرد را به تاخیر بیندازند.

 

این مراسم قرار است چهارشنبه، 9 بهمن ماه برگزار شود.

 

 متن پیام بهرام افشارزاده به شرح زیر است:

 

در این مدت جامعه ورزش کشور و مردم عزیز چنان محبت‌آمیز با من رفتار کردند که خودم شرمنده شدم وجا دارد اینجا از تمامی جامعه ورزش کشور، اصحاب رسانه و به خصوص پیشکسوتان عزیز تشکر و قدردانی کنم.

 

با خبر شدم جمعی از دوستان و پیشکسوتان در نظر دارند با برگزاری مراسمی از بنده قدردانی نمایند و حتی مقدمات کار را هم فراهم انجام داده‌اند که جا دارد بابت زحماتی که در این باره کشیده‌اند تشکر کنم اما من هر کاری برای ورزش انجام داده‌ام برای سربلندی کشورم و ملت عزیز بوده و توقعی در این زمینه ندارم به همین دلیل تلفنی به دوستان عزیز و پیشکسوتان ورزش اعلام کردم نیازی به برگزاری چنین مراسمی نیست که این عزیزان ناراحت شدند لذا خواهشی که دارم اینست؛ حداقل آن را چند روزی به تاخیر بیندازند تا بسیاری از کارهای شخصی‌ام که عقب مانده و پیگیر آنها هستم را انجام داده و آمادگی لازم را پیدا کنم  تا انشالله در فرصتی دیگر درخدمت شما عزیزان باشم .

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار