کد خبر:۲۸۹۲۸۵
وبلاگ صبوران

انحرافات مبنایی علی مطهری در نگاه به فتنه ۸۸

مطهری فتنه ۸۸ را هنوز پایدار می‌داند و چنین تفکری اجازه دیدن عظمت حماسه ۹دی که پایان دهنده فتنه پس از ۸ ماه آتش افکنی در کشور بود را به وی نمی‌دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در وبلاگ صبوران آمده است؛ علی مطهری نماینده فعلی مجلس نهم، شخصیتی است که شهرت و پیروزیش در انتخابات مجلس هشتم را باید مدیون پدر شهیدش، حضرت آیت الله مرتضی مطهری (ره) و انتقادهای فراوان به دولت‌های سازندگی و اصلاحات و همراهی با اصولگرایان و به ویژه احمدی‌نژاد دانست. اما این تمایلات مطهری به احمدی‌نژاد دیری نپایید که بعد از ورود وی به مجلس رفته رفته به تنفر از احمدی‌نژاد تبدیل شد تا آنجا که در تمامی چالش‌های مجلس با دولت نهم و دهم از جمله استیضاح وزرا و طرح سوال از رئیس جمهور و... می‌توان رد پای علی مطهری را دید.

 

مواضع تند وی علیه دولت‌های کارگزاران و اصلاحات جای خود را به انتقاد از احزاب و نمایندگان اصول گرا، احمدی‌نژاد و اعضای دولت‌های نهم و دهم داد. دگردیسی سیاسی علی مطهری تا جایی پیش رفت که او را تبدیل به یکی از تهیه کنندگان خوراک برای هجمه رسانه‌های ضد انقلاب به نظام جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرد. خصوصیتی که مطهری را لایق دریافت لقب «شوالیه بی‌بی سی فارسی در ایران» یا «امپراتور دشمن شاد کن» از سوی بعضی از رسانه‌های داخل کشور نمود.

 

آخرین نطق پیش از دستور وی در صحن علنی مجلس در 8دی ماه92 بمناسبت سالروز حماسه9دی، باعث برافروخته شدن آتشی دیگر در فضای رسانه‌ای دشمن نسبت به جمهوری اسلامی ایران گردید. علی مطهری در آن نطق مطالبی را مطرح کرد که حتی موضع گیری تنی چند از نمایندگان مجلس علیه او را به همراه داشت. پس از آن نیز دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در برنامه شناسنامه شبکه 3سیما در رابطه با دیدگاه‌های مطهری در مجلس نسبت به فتنه88، قوه قضاییه و حماسه9دی موضع گیری نمود و نظرات وی را نادرست خواند. این صحبت‌های محمد جواد لاریجانی باعث انتشار نامه‌ای از طرف علی مطهری در جواب وی گردید. مطهری در آن نامه علاوه بر تکرار ادعاهای بی‌اساس سابق خود مطالب دیگری را در جهت تخریب شخصیت لاریجانی مطرح نمود.

 

اما در نگاهی دوباره به قسمت‌هایی از نامه وی در جواب دکتر لاریجانی مطالب زیر به چشم می‌خورد:

1- «اعتراض مدنی به نتیجه انتخابات در سال 88 را ما با مدیریت ضعیف خود و به دلیل به رسمیت نشناختن مقوله اعتراض مدنی، تبدیل به فتنه کردیم،.... با پدید آمدن این زمینه که همه با هم آفریدیم البته آمریکا، دول اروپایی، رژیم صهیونیستی و تمام ضد انقلاب پشت سر معترضان قرار گرفتند،‌‌ همان طور که ما در حد خود پشت سر حرکت‌های اعتراضی در آن کشور‌ها قرار می‌گیریم.»

 

2- «اگر از چند ماه قبل از انتخابات سال 88 بسیاری از اعضای شورای نگهبان که داور محسوب می‌شدند از یک کاندیدا حمایت نمی‌کردند... آیا در این صورت آن جرم بزرگ (فتنه88) اتفاق می‌افتاد؟»

 

3- «می‌پرسم اگر فتنه ختم شده است چرا در ایام 9 دی امسال همفکران شما در رسانه ملی و رسانه‌های همسو این همه جنجال و آسمان ریسمان کردند که حق با ما بود؟.... اگر فتنه ختم شده است چرا این‌قدر درباره آن سخن می‌گویید؟! سوال می‌کنم اگر فتنه ختم شده است حکم مجازات آقایان موسوی و کروبی و احمدی‌نژاد چیست و در کدام دادگاه صالح صادر شده است؟ اگر قرار بر گذشت طرفی از تخلفات و خطاهای یکدیگر نیست، این سه نفر به طور همزمان در یک دادگاه صالح محاکمه علنی شوند.»

 

علاوه بر مطالب مطرح شده در بالا، در نطق جنجالی وی در 8دی92 نیز موارد دیگری مطرح گردیده است از جمله:

1- حماسه9دی صرفاً راهپیمایی «هواداران کاندیدای پیروز و معترضان به نتیجه انتخابات در این روز» است که «قطع نظر از تخلفات دو طرف فتنه» انجام گرفت.

 

2- «جای تاسف است که پس از گذشت چهار سال از آن ماجرا هنوز مسئله فتنه حل نشده و ورد زبانهاست»، «تن‌ها راه پایان دادن به فتنه سال 88 محاکمه علنی و همزمان آقایان موسوی، کروبی و احمدی‌نژاد است.»

 

3- «قوه قضائیه مستقل، نه قوه‌ای که از این نهاد و آن دفتر و از دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی تاثیر بپذیرد»، «آیا این احکام توسط قضات عادل و مستقل صادر شده است یا قضاتی که تحت فرمان بازجو‌ها و عناصر اطلاعاتی بوده‌اند.»

 

مسئله اصلی در تمامی این مطالب مطرح شده توسط علی مطهری، ایراد مبنایی در نوع نگاه وی به فتنه 88 و تنزل این فتنه در حد دعوای دوطرف حقیقی در انتخابات و نیز تاثیر اختلاف‌های شخصیش با احمدی‌نژاد و اعضای دولت نهم و دهم می‌باشد. از مهم‌ترین موارد مطرح شده در مطالب مطهری این نکته است که وی شروع فتنه88 را در نتیجه ضعف مدیریت در کنترل مقوله اعتراض مدنی به نتیجه انتخابات88 می‌داند و این یعنی وی اصلا حوادث و وقایع قبل از انتخابات 22 خرداد 88 را درجهت فتنه نمی‌داند.

 

در این رابطه لازم است مواردی را به آقای مطهری یادآوری کنیم که از جمله آن‌ها، یادآوری ماهیت فتنه 88، زمان بندی برنامه ریزی و اجرای آن و هدایت گران فتنه می‌باشد. دانستن این موارد نیاز به بازخوانی مجدد و تحلیل اخبار آن ایام دارد. از زیر سوال بردن نظارت شورای نگهبان در سال 87 توسط روحانی نمایان مجمع روحانیون مبارز، تشکیل ستاد صیانت از آرا تا سیاه نمایی از وضع موجود کشور توسط کاندیداهای شکست خورده و اعتراض به ولی فقیه با نامه‌های بدون سلام و السلام خواص بی‌بصیرت و تهدید به ایجاد آشوب‌های خیابانی با مطرح کردن «بی‌شک بخشی از مردم و احزاب و جریان‌ها این وضع را بیش از این بر نمی‌تابند و آتش‌فشانهایی که از درون سینه‌های سوزان تغذیه می‌شوند، در جامعه شکل خواهد گرفت که نمونه‌های آن را در اجتماعات انتخاباتی در میدان‌ها، خیابان‌ها و دانشگاه‌ها مشاهده می‌کنیم» در نامه‌هایشان به رهبری، نمونه‌ای از فتنهٔ ایجاد شده و هدایتگران آن است.

 

مسئله‌ای که در بیانات حضرت امام خامنه‌ای درباره فتنه، از آن به توطئه دشمن با سابقه 10و یا حتی 20 ساله اشاره شده است و فرموده‌اند: «(18تیر) سال 78 که آن حوادث پیش آمد،.... روز بیست و سوم تیر سال 78 مردم آمدند در خیابان‌ها، توطئه‌ى دشمن را که سال‌ها برایش برنامه‌ریزى کرده بودند، در یک روز باطل کردند. آن روز گذشت. موج دوم، باز یک برنامه‌ریزى ده‌ساله بود تا سال 88. به نظرشان فرصتى به دست مى‌آمد. به خیال خودشان زمینه‌ها را آماده کرده بودند..... لذا آن قضایاى سال 88 به وجود آمد.»

 

اما در رابطه با ماهیت فتنه88لازم است آقای مطهری به تعبیر مقام معظم رهبری در این باره توجه نمایند: «فتنه‌ى سال گذشته (88) جلوه‌اى از توطئه‌ى دشمنان بود؛ فتنه بود. فتنه یعنى کسانى شعارهاى حق را با محتواى صددرصد باطل مطرح کنند، براى فریب دادن مردم». و در ادامه برای فهم دقیق عمق فتنه و برنامه‌های فتنه گران به اسناد نهادهای اطلاعاتی کشور در رابطه با «ستاد قیطریه» یکی از نامزدهای شکست خورده انتخابات و یا بهتر است بگوییم یکی از اتاق جنگ‌های فعال در کشور در زمان فتنه مراجعه کنند محلی که خط دهی به اوباش، کنترل عملیات روانی دشمن در فضای مجازی و سرویس دهی به جاسوسان را بر عهده داشت و یا با نگاهی به جزوه «چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما» نوشته آقای تاجیک (بخوانید طرح بومی شده جین شارپ در پیاده سازی راه کارهای انقلاب مخملی)، از مانیفست جنبش راه سبز آگاه شوند و نیز با مراجعه به اعتراف‌های آقای «ابطحی» یکی از محکومین امنیتی فتنه88 در دادگاه، از کلید رمز «تقلب» در فتنه اطلاع لازم را حاصل نمایند تا دیگر اینگونه مواضع دشمن شاد کن اتخاذ نکنند.

 

حرکت‌هایی که ایشان آن‌ها را اعتراض مدنی به نتایج انتخابات می‌نامند و حمایت استکبار جهانی و در راس آن شیطان بزرگ از اغتشاشگران را ناشی از پدید آمدن زمینه آن بعد از انتخابات می‌دانند به هیچ وجه با حمایت جمهوری اسلامی ایران از جنبش‌های مردمی و ضد استکباری در سراسر جهان قابل مقایسه نیست. چراکه حرکت‌های اغتشاشگران در فتنه 88 ناشی از هدایت دست‌های پشت پرده دول خبیث اروپایی و آمریکایی از داخل سفارتخانه‌های ایشان در تهران بوده و به تعبیر مقام معظم رهبری این فتنه هدف بزرگی را درجهت اهداف استکبار دنبال می‌کرد: «فتنه88، فتنه‌ى بزرگى بود. من به شما عرض کنم؛ چند سالى که بگذرد، آن وقت قلمهاى بسته شده‌ى آگاهان بین‌المللى روان خواهد شد، باز خواهد شد، خواهند نوشت....؛ خواهید شنید، خواهید خواند که چه توطئه‌ى بزرگى پشت فتنه‌ى سال88 بود این فتنه خیلى چیز مهمى بود، قصدشان خیلى قصد عجیب و غریبى بود؛ در واقع می‌خواستند ایران را تسخیر کنند. اینهائى که عامل فتنه بودند - توى خیابان، یا بعضى از سخنگویانشان - اغلب ندانسته وارد این میدان شده بودند؛ اما دستهائى این‌ها را هدایت می‌کرد، نمی‌فهمیدند.... واقعیت قضیه این است که عرض کردم.»

 

عمق کوته بینی مطهری تا جایی است که فتنه 88 را هنوز پایدار می‌داند و حتماً چنین تفکری اجازه دیدن عظمت حماسه9دی که پایان دهنده فتنه پس از 8 ماه آتش افکنی در کشور بود را به وی نمی‌دهد. از جمله دلایل علی مطهری در پایان نپذیرفتن فتنه در9دی88، روشن گری‌های صداوسیما در سالروز این حماسه می‌باشد. آگاهی بخشی و بصیرت افزایی در ارتباط با حماسه 9دی که رسانه ملی در خط مقدم آن قرار دارد را می‌توان به بیان داستان‌های گذشتگان جهت عبرت آموزی تشبیه نمود. چراکه در اندیشه سیاسی «بصیرت» تابعی از «روشنگری» و «عبرت گیری از وقایع گذشته» است و این امر جز با نگاهی به احوال گذشتگان و حوادث گذشته اتفاق نمی‌افتد. موردی که حتی در قرآن بعد از بیان داستان‌های گذشتگان از آن به «فاعتبروا یا اولی الابصار» اشاره شده است. تذکر این نکته به آقای مطهری لازم است تا ایشان هم بدانند که این گونه برنامه‌های رسانه در جهت بصیرت افزایی مردم تعریف می‌گردد و تایید کننده شروع و یا پایان فتنه نمی‌باشد.

 

در رابطه با ختم فتنه88 در9دی ماه یادآوری این قسمت از بیانات امام خامنه‌ای به آقای مطهری امری مورد نیاز به حساب می‌آید و ممکن است در اتخاذ مواضع بهتر به ایشان کمک کند چراکه مقام معظم رهبری در اشاره به حماسه9دی، آن را پایان دهنده به فتنه اعلام کرده و فرمودند: «مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسه‌ى نه دى را به راه انداختند. نه فقط در تهران، بلکه در سراسر کشور، میلیون‌ها نفر در روز نهم دى، بعد هم بلافاصله در بیست و دوى بهمن آمدند توى می‌دان، غائله (فتنه88) را ختم کردند.»

 

در بحث جرم فتنه گران همین بس که حضرت امام خامنه‌ای جرم ایشان را امیدوار کردن دشمن دانسته و فرمودند: «گناه بزرگى که برخى از دست‌اندرکاران فتنه در کشور انجام می‌دهند، امیدوار کردن دشمن است؛.... دشمن سال گذشته (88) با کارهاى این‌ها امیدوار شد؛ در حالى که آن انتخابات عظیم، آن حضور به آن عظمت، آن شرکت عظیم مردم در انتخابات، می‌توانست کار را خیلى پیش ببرد و ملت ایران را در بسیارى از می‌دانهاى سیاسى موفق کند. این‌ها ایجاد فتنه کردند؛ لذا دشمنی که از حرکت عظیم مردم مأیوس می‌شد، امیدوار شد که بتواند به انقلاب صدمه و ضربه بزند.»

 

امید است که علی مطهری با مراجعه به بیانات رهبر معظم انقلاب از اتخاذ مواضع غیر اصولی خود اجتناب نماید. البته انتظار اتخاذ مواضع اصولی از کسی که استقلال قوا را در جمهوری اسلامی زیر سوال می‌برد، شورای محترم نگهبان را فاقد صلاحیت‌های لازم و رعایت بی‌طرفی می‌داند و حتی جرم نابخشودنی سران فتنه88 را با اتهامات وارده بر رئیس جمهور سابق کشور، یکی دانسته و خواستار برخورد با هر 3 نفر در دادگاه صالح شده، موردی خلاف عقل است.

 

پرداختن به دیگر موارد مطرح شده در صحبت‌های علی مطهری از محدوده این نوشته خارج است و لازم است درباره اتهام زنی ایشان به اشخاص منتقد وی، زیر سوال بردن استقلال قوهٔ قضاییه، احکام قضات و شورای نگهبان قانون اساسی جداگانه طرح مسئله‌ای صورت گیرد.

 

انتشار این نامه‌ها و نطق‌های آقای مطهری، علاوه بر نشر اکاذیب، تخریب چهره نظام، اتهام زنی به افراد و زیر سوال بردن استقلال قوا، موجب وهن جایگاه نمایندگی بوده و لازمه برخورد هیئت رئیسه، شورای نظارت بر نمایندگان و کمسیون اصل90 مجلس شورای اسلامی با ایشان می‌باشد تا دیگر این نماینده افراطی مجلس نهم این گونه آب به آسیاب دشمن نریزد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار