کد خبر:۲۸۹۸۴۷

عکس/ زیارت «شهید» از «شهید»

تصویری که پیش رو دارید، در تابستان امسال (۱۳۹۲ شمسی) در روستای «القلیلة» واقع در جنوب لبنان.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، تصویری که پیش رو دارید، در تابستان امسال (1392 شمسی) در روستای «القلیلة» واقع در جنوب لبنان برداشته شده است. در این نما، «محمد مهدی حسین قانصوه» از رزمنده‌گان «حزب الله لبنان»، در حال زیارت مزار یکی از شهدای مدافع حرم حضرت «زینب کبری (سلام الله علی‌ها)» با نام «ﺧﻠﻴﻞ قاسم ﻧﺼﺮ ﺍﻟﻠﻪ» در تاریخ به ثبت رسیده است. 


 «ﺧﻠﻴﻞ قاسم ﻧﺼﺮ ﺍﻟﻠﻪ» با نام جهادی «ابو حیدر» به تاریخ 4 تیر ماه 1370 شمسی (سه سال پس از پایان جنگ تحمیلی ایران با رژیم بعث) متولد شد. در نوجوانی به «حزب الله لبنان» پیوست و با شعله ور شدن آتش جنگ میان طلایه داران «اسلام ناب محمدی» با سرسپرده گان «اسلام آمریکایی» در «سوریه»، عازم این جهاد سرنوشت ساز شد و سرانجام به تاریخ، اول خرداد ماه 1392، بال در بال ملائک گشود. 


 «محمد مهدی حسین قانصوه»، با نام جهادی «ابو زهرا»، به تاریخ 1 خرداد 1367 (حدود سه ماه پیش از پایان جنگ 8 سالهٔ ایران با رژیم «صدام») در روستای «کفر رمان» واقع در جنوب «لبنان» به دنیا آمد. وی در نوجوانی به صفوف مجاهدان «حزب الله لبنان» ملحق شد و در تاریخ 13 آبان 1392 طی نبرد با مهاجمان به حریمِ «بانوی کربلا (سلام الله علی‌ها)»، خرقهٔ شهادت پوشید.

 

 

 

 

منبع: مشرق

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ياسر
-
۱۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۱
خدا مارو از رهروانشان قرار دهد.
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار