کد خبر:۲۸۹۸۹۹

قلعه‌نویی، کی‌روش را به مناظره فراخواند

سرمربی استقلال در واکنش به صحبت های کی روش، وی را به مناظره در برنامه نود دعوت کرد.
قلعه‌نویی، کی‌روش را به مناظره فراخواند

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از صحبت‌های امروز کارلوس کی روش در برنامه تلویزیونی ورزش و مردم  از آمادگی‌اش برای مناظره با سرمربی تیم ملی خبر داد.

 

او گفت: ما ایرانی هستیم و معرفت داریم. آقای کی روش در برنامه تلویزیونی و به صورت یک طرفه ادعاهایی را مطرح کرد اما من ایشان را به حضور در یک برنامه تلویزیونی و مناظره دعوت می کنم. با هم می نشینیم و رو درروی هم حرف‌هایمان را می‌زنیم، آن وقت مردم هستند که درباره حرف‌هایمان قضاوت می کنند.

 

قلعه نویی افزود: در هر برنامه‌ای که کی روش صلاح می‌داند حاضرم شرکت کنم. حتی حاضرم در برنامه دوشنبه شب این هفته 90 شرکت کنم آن هم در شرایطی که همه می‌دانند عادت ندارم در میانه فصل در تلویزیون حاضر شوم. می خواهم جلوی مردم حرف‌هایم را بزنم. او در تلویزیون و به صورت یک طرفه حرف‌هایش را زد اما من این آمادگی دارم که در حضور کی‌روش صحبت‌هایم را مطرح کنم. از او می خواهم هر مدرک و سندی که دارد با خودش بیاورد. آن وقت این مردم هستند که درباره حرف‌هایمان به جمع بندی می‌رسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۱۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۹
ميخاد چطوري توجيه کنه؟؟؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار