آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۰۳۵۵

کی‌روش با فدراسیون فوتبال آفریقا به توافق رسید

سرمربی تیم ملی ایران با فدراسیون فوتبال آفریقای جنوبی برای هدایت تیم ملی بزرگسالان این کشور به توافق رسید.
کی‌روش با فدراسیون فوتبال آفریقا به توافق رسید

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال آفریقای جنوبی اعلام کرد که توافق با کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی ایران برای هدایت تیم ملی آفریقای جنوبی پس از جام‌جهانی 2014 برزیل صورت گرفته است و قرارداد وی از اول جولای بسته خواهد شد.

 

سرمربی سابق تیم ملی پرتغال و دستیار سرالکس فرگوسن پیش از این در سال‌های 2000 تا 2002 هدایت آفریقای جنوبی را بر عهده داشته است اما تا پایان کارش در تیم ملی ایران در رقابت‌های جام‌جهانی 2014 برزیل در این تیم خواهد ماند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار