از روز بد استقلال استفاده کردیم/ اگر می‌باختیم بیشتر سوال می‌پرسیدید
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۱۰۶۵
بوناچیچ:

از روز بد استقلال استفاده کردیم/ اگر می‌باختیم بیشتر سوال می‌پرسیدید

سرمربی تیم فوتبال مس گفت: ما توانستیم از روز بد استقلال به خوبی استفاده کنیم.
از روز بد استقلال استفاده کردیم/ اگر می‌باختیم بیشتر سوال می‌پرسیدید

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، لوکا بوناچیچ در کنفرانس خبری بعد از دیدار استقلال و مس کرمان در مرحله نیمه نهایی جام حذفی گفت: امروز از روز بد استقلال و از این ضعف حریف به خوبی استفاده کردیم.

 

وی افزود: استقلال از نظر کیفی و فنی از ما بهتر است اما امروز آنها خوب نبودند و ما هم از این خوب نبودن آنها استفاده کردیم و توانستیم با پیروزی برابر آنها به فینال برسیم.
 
سرمربی تیم مس کرمان با بیان اینکه در این بازی استرس لیگ همراه ما نبود، گفت: ماآمده بودیم که استقلال را در جام حذفی شکست دهیم و استرس سقوط در لگی را هم در این بازی نداشتیم. بازی خوبی برابر استقلال انجام دادیم و می‌توانیم این بازی خوب را هم مقابل گسترش فولاد انجام دهیم.
 
در ادامه خبرنگاران سوالی از سرمربی مس نپرسیدند و بوناچیچ با ناراحتی اظهار داشت: اگر امروز باخته بودیم می‌دانم که سوالات شما بیشتر بود و از من سوالات زیادی می‌پرسیدید.
 
وی در پایان تصریح کرد: باید بگویم من پروفسور آکادمی فوتبال هستم و باید این را بدانید.
برچسب ها:
بوناچیچ مس
پربازدیدترین آخرین اخبار