مقدم منش در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، با اشاره به فعالیت های فدراسیون ورزش های دانشگاهی گفت: فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی با نگاهی نسبت به انجام هماهنگ فعالیت های ورزشی دانشجویی در سراسر کشور تشکیل شده است.
وی در ادامه افزود: ما در وزارتخانه ها و دانشگاه های مختلف برنامه های ملی و منطقه ای از جمله المپیادها و مسابقات قهرمانی کشوری را شاهد هستیم و این وزارتخانه با ایجاد هماهنگی ها بین مسئولان موسسات آموزش عالی کشور، سعی بر اجرای برنامه ها به صورت هماهنگ دارد که در این راستا به تعامل بیشتر دانشجویان و دانشگاه های کشور می اندیشد.
عضو هیئت رئیسه فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی تصریح کرد: فدراسیون با ایجاد هیئت های استانی به همین منوال عمل کرده تا با ایجاد فعالیت های مشترک توسط مدیران تربیت بدنی بخش های مختلف آموزش عالی، برنامه های مشترک انجام دهیم و در راستای ارتقای بحث ورزش های دانشگاهی گام برداریم.
مقدم منش خاطرنشان کرد: فدراسیون ملی علاوه بر توجه به این بخش ها، متولی بخش اعزام تیم های ملی دانشجویی به مسابقات جهانی و المپیک دانشجویان جهان می باشد که در این زمینه نیز سعی دارد تا پتانسیل کامل دانشجویان کشور که به شکل حرفه ای ورزش قهرمانی را دنبال می کنند، شناسایی و با تشکیل اردوهای مختلف تیم های ملی دانشجویی از آنها بهره مند گردد.
هنوز بودجه ای برای فدراسیون ورزش های دانشگاهی در نظر گرفته نشده است
وی در ادامه با اشاره به بودجه های فدراسیون ورزش های دانشگاهی افزود: هنوز بودجه و اعتبارات خاصی برای فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی در نظر گرفته نشده است و هنوز از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک اعتبار و بودجه دریافت نمی کند؛ زیرا که این فدراسیون همچنان زیر مجموعه ای از بخش آموزش عالی است؛ اما با این وجود با کمک بخش های مختلف که در این فدراسیون حضور دارند سعی می شود که اعتبارات تامین شود.
رئیس تربیت بدنی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: این اعتبارات قطعا جوابگو نیست؛ ولی فدراسیون در نظر دارد که از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیز کمک بگیرد تا بتواند برنامه های خود را انجام دهد.
مقدم منش با اشاره به فضای فیزیکی سرانه هر دانشجو بیان کرد: استاندارد خاصی برای این میزان وجود ندارد؛ ولی در حوزه وزارت بهداشت و درمان که دانشگاه های علوم پزشکی زیر مجموعه آن هستند، این میزان به اندازه تقریبی 0.4 متر مربع برای هر دانشجو بوده که معتقدم این میزان بسیار کم بوده است.
وی بیان کرد: سال های گذشته سرانه هر دانشجو نسبت به فضای ورزشی تقریبا 4. متر مربع بوده است؛ ولی خوشبختانه این میزان امسال به بیش از یک متر مربع در فضای سرپوشیده و بیش از 2.5 متر در فضای باز رسیده است؛ ولی همچنان معتقدیم که استاندارد این میزان باید 2.5 متر برای هر دانشجو در فضای سرپوشیده و 4.5 متر در فضای روباز می باشد و هنوز ما برای رسیدن به این میزان خیلی کار داریم.
عضو هیئت رئیسه ورزش های دانشگاهی همچنین در خصوص میزان فضای ورزشی به صورت تفکیکی پسران و دختران گفت: الان در حوزه وزارت بهداشت با توجه به اینکه درصد دانشجویان دختر بیشتر از پسران می باشد توجه ویژه ای شده که فضای ورزشی مخصوص خواهران در بخش درون خوابگاهی افزایش پیدا کند.
انتخابات ریاست فدراسیون ورزش های دانشگاهی اواخر امسال یا اوایل سال آینده برگزار می شود
مقدم منش در پایان با اشاره به انتخابات ریاست فدراسیون ورزش های دانشگاهی بیان کرد: با توجه به اینکه حمیدی به عنوان رئیس فدراسیون الان نیز معاون وزیر آموزش و پرورش نیز هستند، قرار شده که سرپرست فدراسیون ظرف یک ماه آینده مشخص شود و ایشان زمینه برگزاری انتخابات را فراهم کند و به احتمال زیاد این انتخابات اواخر امسال یا اوایل سال آینده انجام خواهد شد.