کد خبر:۲۹۱۹۶۰

خانه سینما: لطفا به شیار 143 رای ندهید+عکس

طبق مشاهدات خبرنگار ما در برخی سینماها، برای جلوگیری از ارتقا میزان آرا فیلم شیار 143، اقدام به ممانعت از دریافت نظرات مردمی کرده و صندوق های اخذ رای را مسدود کردند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»؛ به نظر می‌رسد مسئولان برگزاری جشنواره فیلم فجر از مطرح شدن فیلم سینمایی شیار 143 به عنوان محبوب ترین فیلم دوره سی و دوم راضی نیستند و تلاشهایی را برای بازگشت فیلم "قصه ها"ی رخشان بنی اعتماد به صدر جدول نظرسنجی به کار گرفته اند.

 

طبق مشاهدات در برخی سینماها برای جلوگیری از ارتقا میزان آرا فیلم شیار 143، اقدام به ممانعت از دریافت نظرات مردمی کرده و صندوق های اخذ رای را مسدود کردند.

 

 

 

 

 

برگه‌ای که در عکس می‌بینید شب گذشته در جریان اکران فیلم شیار 143 به کارگردانی نرگس آبیار توسط یکی از مسئولان خانه سینما در پردیس تماشا به روی صندوق نظرسنجی چسبانده شد.

 

 

منبع: مشرق

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
علي
-
۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۹
چه اين کارو خودشون کرده باشن و چه نکرده باشن در خباثت و انحراف خانه سينما از انقلاب و ارزش هاي اسلامي شکي نيست ...
29
1
بدون نام
-
۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۳
خدا شر آدماي فاسد و غربزده رو از فرهنگ و هنر مملكتمون كم كنه
7
0
مهرداد
-
۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۶
متاسفم...
بعضي وقت ها از اين که اين چيزا تو ايران ميبينم آرزو ميکنم اي کاش يه غربتي بودم.

پايدار باشي ايران اسلامي که دشمنانت زود صحنه را ترک ميکنند
6
0
پربازدیدترین آخرین اخبار