به گزارش گروه اشتغال «خبرگزاری دانشجو» نشست علمی تقویت صندوق های قرض الحسنه و هدایت آنها به سمت فعالیتهای کارآفرینانه و اشتغالزا با حضور معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
روابط عمومی وزارت: دکتر کوروش خسروی از اساتید کارآفرینی درباره طرح تقویت صندوق های قرض الحسنه و هدایت آنها به سمت فعالیتهای کارآفرینانه و اشتغالزا گفت: طرح تقویت صندوق های قرض الحسنه با هدف توسعه فعالیتهای کارآفرینانه و ترویج الگوهای توسعه کارآفرینی در جامعه ایجاد می شود.
وی ارایه مشاوره و آموزش های رایگان از سوی موسسه های خیریه کارآفرینی را از زیر ساختهای ایجاد صندوق های قرض الحسنه و توسعه فعالیتهای کارآفرینانه دانست و افزود: ایجاد این صندوق ها ، تحول اساسی در حوزه توسعه کارآفرینی را بدنبال خواهد داشت.
دکتر خسروی پیرامون اهداف ایجاد صندوق های قرض الحسنه با هدف توسعه فعالیتهای کارآفرینانه و اشتغالزا گفت: فعالیتهای اقتصادی نوآورانه و کارآفرینانه در جهت ارایه خدمات ویژه به جامعه و استفاده از توان افزایی آنان به عنوان مجری های توانمند در این حوزه ، از جمله ماموریتهای اصلی در این خصوص محسوب می شود.
وی راه اندازی این صندوق ها را برگرفته از الگوهای موفق کارآفرینی و پس از بررسی های کارشناسی برشمرد و افزود: با تقویت صندوق های قرض الحسنه و توسعه فعالیتهای کارآفرینانه می توان با استفاده از خرد جمعی زمینه حضور و مشارکت افراد در این طرح را فراهم کرد.
دکتر خسروی همچنین با تشریح فرآیند راه اندازی و ایجاد صندوق های قرض الحسنه و توسعه فعالیتهای کارآفرینانه افزود: برآورد قابلیت های توسعه ، مدیریت هزینه اعتبار ، ارایه خدمات مشاوره ای ، برنامه اجرایی ایجاد صندوق ، شناسایی موانع انجام کار و نقش خیرین در راه اندازی این طرح از جمله فرآیندهای مهم در این طرح به شمار می روند.
وی با شاره به اینکه تاکنون حدود 5 میلیون نفر از این طرح حمایت کرده اند ، خواستار حمایت مادی و معنوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جهت راه اندازی و اجرایی شدن این طرح شد.
وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت و حمایت خیرین کارآفرین طرح صندوق های قرض الحسنه و توسعه فعالیتهای کارآفرینانه و اشتغالزا وارد فاز اجرایی شود.
همچنین در این مراسم مهندس سید حسن هفده تن معاون تنظیم روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیرامون طرح گفت: خوشبختانه ظرفیتها و پتانسیل های بسیاری در این طرح وجود دارد که با انجام کار کارشناسی و مدیریت و تدبیر مناسب زمینه های اجرایی این طرح را می توان فراهم کرد.
وی به ایده توانمند سازی افراد خلاق اشاره کرد و افزود: با شناسایی ظرفیتهای نهفته در مناطق دور دست و روستاها و نیز تعامل با دستگاههای اجرایی مرتبط و همچنین استفاده از نظرات کارشناسی ، فرآیند انجام امور در این زمینه تسریع خواهد شد .