آرزوی جهاد علیه حزبالله، دوشادوش صهیونیستها!
به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، برای همه معلوم است که یکی از ارکان خط مقاومت، حزب الله لبنان است. باتوجه به موفقیتهای چشم گیر حزب الله در جنگ سی و سه روزه علیه رژیم صهیونیستی و اقدامات اخیر همچون پیروزی رزمندگان حزب الله در علمیات شهر القصیر سوریه که باعث شد چندین هزار وهابی در این عملیات به هلاکت برسند، همه و همه نشانگر پیروزی حزب الله لبنان است.
بالطبع کشورهای عربی از جمله عربستان و بحرین، حزب الله را یک گروه تروریستی میدانند، و با پشتیبانی مالی و حتی تسلیحاتی سعی دارند این گروه مقاومتی را از بین ببرند.
«الطحاوی» مدیر سلفیهای اردن، از اسرائیل درخواست کرده که به حزب الله حمله کرده و این گروه را محو کند.
سلفیهای اردن در بیانیه خود گفتهاند: حزب الله باعث قتل چندین هزار نفر از برادران و خواهران ما شده است و ما انتقام این کشتهها را خواهیم گرفت.
وی گفت: هر کس که بر علیه حزب الله و نیروهای سوری در سوریه فعالیت کند شهید است و در غیر اینصورت تروریست است و باید کشته شود.
وی در پایان تأکید کرد که رافضیها (شیعیان) با آمریکا هیچ فرقی ندارند، ما باید با یهود بایستیم و علیه حزب الله و آمریکا جهاد کنیم!
منبع: ادیان نیوز
چند هزار نفر که خوبه يا شيخ کودن...
نسل شما و صهيونيست رو از ريشه قطع ميکنيم.
فقط صبر داشته باش.