آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۵۰۵۲

تقدیر ولاسکو از مردم ایران در آرژانتین

ولاسکو در مراسم معارفه‌اش در سالن گلدن هال هتل پلاتزا بوینس آیرس به عنوان سرمربی جدید تیم ملی والیبال مردان آرژانتین، از ایران و مردمانش تقدیر و تشکر کرد.
تقدیر ولاسکو از مردم ایران در آرژانتین

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، خولیو ولاسکو در مراسم معارفه‌اش در سالن گلدن هال هتل پلاتزا بوینس آیرس به عنوان سرمربی جدید تیم ملی والیبال مردان آرژانتین از ایران و مردمانش تقدیر و تشکر کرد.

 

در این جلسه که عصر چهارشنبه گذشته برگزار شد، کارلوس مائوریکو اسپینولا (وزیر ورزش آرژانتین)، ماریو موچیا (رییس کمیته ملی المپیک آرژانتین)، خوآن آنتونیو گوتیرس (رییس فدراسیون والیبال آرژانتین) و تعداد زیادی از خبرنگاران و اصحاب رسانه حضور داشتند.

 

ولاسکو در حالی که اشک از چشمانش جاری می‌شد گفت: باعث افتخار من است که مربی آرژانتین شده‌ام. از اینکه چنین فرصتی پیش از این فراهم نشد بسیار ناراحت بودم ولی اکنون بسیار هیجان زده هستم. هدف کلّی من این است که مردم به تیم ملی افتخار کنند ولی نمی‌توانم قول هیچ نتیجه‌ای را الان بدهم ولی از هرجهت اطمینان دارم که کیفیت بازی‌های تیم تغییر خواهد کرد. من از فدراسیون ایران و مردم دوست داشتنی ایران ممنونم. آن‌ها به من کمک بزرگی کردند و اجازه دادند قبل از اتمام قرادادم به آرژانتین برگردم. از آن‌ها به خاطر محبت‌هایشان کمال تشکر و قدردانی می‌کنم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار