کد خبر:۲۹۶۹۱۸
مظاهری در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»‌:

التزام عملی و باور قلبی به اقتصاد مقاومتی حائز اهمیت است

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور درباره اجرای سیاست‌ اقتصاد مقاومتی گفت: التزام عملی و باور قلبی به اقتصاد مقاومتی حائز اهمیت است و ...
علیرضا مظاهری، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره موضوع اقتصاد مقاومتی که از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده و بی‌توجهی مسئولان در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت:‌ اگر افرادی که قانوناً موظف به اجرای حدود قانونی هستند، از این مسئله کوتاهی کنند، اسلام و نظام آسیب می‌خورد؛ این فقط به معنای اجرا نشدن قوانین نیست؛ زیرا افرادی که با مفسدان اقتصادی برخورد قاطع نمی‌کنند، باعث می‌شوند شیاطین و دشمنان نظام جرأت انجام کارهای دیگر را پیدا کنند که این باعث آسیب زدن به جامعه و نظام و همچنین دیرتر رسیدن به اهداف می‌شود.
 
وی با بیان اینکه برخورد مسئولان باید در چارچوب‌های نظام و جدی و قاطع باشد، خاطرنشان کرد: جدیت در برخورد با مفاسد اقتصادی یکی از راه‌های اجرای اقتصاد مقاومتی است که باید با کسانی که از چارچوب ابلاغیات مقام معظم رهبری خارج می‌شوند، برخورد قاطع صورت گیرد.
 
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور درباره راهکار برخورد با مفاسد اقتصادی در زمینه اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: در روال گفتمان و مفهوم‌سازی این گونه نیست که تا حرکت تمدن‌ساز آغاز شد، با فاصله کم، چارچوب اقتصادی مطرح شود، بنابراین به بستر زمانی طولانی مدتی نیاز دارد، به این ترتیب از وقتی که سخنان مقام معظم رهبری مطرح شده تا وقتی که این مفاهیم شکل بگیرد، زمانی گذشته است، پس آنچه که در بحث اقتصاد و چارچوب تمدن‌ساز حائز اهمیت است التزام عملی و باور قلبی به اقتصاد مقاومتی در تمام شئون سیاست‌گذاری است.
 
مظاهری در پایان ابراز داشت: دولت و مردم باید به این باور برسند که برای اجرای اقتصاد مقاومتی به افرادی نیازمندیم که به اجرای این طرح باور داشته باشند، بنابراین باید در این زمینه تغییر احکام در بدنه جاری کشور صورت گیرد و سیاست‌های اقتصادی دولت متناسب با سیاست اقتصادی رهبری تغییر کند.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار